Aparatura profesionala pentru rezultate precise, de la Precisa.ro

BUCURESTI - 13 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orice activitate desfasurata in laboratoare de specialitate de oameni ai stiintei, de cercetatori sau alti specialisti, presupune o atentie sporita la instructiunile oferite de producatori, pentru ca rezultatele sa corespunda cu realitatea. Echipamentele si dotarile de tipul aparaturii ce vor completa astfel de spatii trebuie alese deci responsabil, de preferat din surse sigure, intotdeauna insotite de garantie.

precisa.ro

precisa.ro

Precisa.ro este un reper in acest sens, un furnizor consacrat pe piata de profil, care isi intampina publicul cu diversitate la capitolul dotarea laboratoarelor. Producatorii cu care colaboreaza sunt nume consacrate pe aceasta nisa, cu o experienta ce poate face diferenta privind precizia si performanta atinse vizavi de analizele realizate.

Echiparea laboratoarelor cu solutii profesionale de la Precisa

Pentru ca interesul este de a minimaliza pe cat posibil erorile care ar putea aparea in cazul analizelor de laborator, consultanta oferita de Precisa este o necesitate, fiind disponibila publicului larg. Solutiile pe care le propune vizeaza un spectru larg de laboratoare, incepand de la aparatura pentru laboratoarele de cercetare si pana la echipamente testare materiale, consumabile, sticlarie.

Diversitatea produselor regasite in categoria de aparatura de laborator de pe precisa. ro">precisa.ro vizeaza aplicatii dintre cele mai variate, cu functii mai mult sau mai putin complexe, dupa necesitate. Cei interesati pot alege intre centrifuge cu proprietati diferite, bai cu ultrasunete, agitatoare, etuve, termometre si vascozimetre, densimetre, incubatoare etc.

Testarea materialelor de constructii trebuie de asemenea realizata intr-un mediu controlat, dotat cu echipamente testare materiale special dedicate, pentru sol, pentru asfalt, beton si mortar. Astfel de solutii, definite de o calitate superioara se regasesc la Precisa.

In functie de specificul laboratorului si de nevoile acestuia, furnizorul dispune si de produse microbiologice, materiale didactice, teste rapide, kituri, consumabile de laborator, chimicale, reactivi, ustensile etc. Despre specificatiile exacte ale acestora, dupa caz, pot afla date complete cei interesati in magazin.

Serviciile conexe oferite de companie au misiunea de a usura cautarea, acestea vizand asistenta tehnica privind punerea in functiune a aparaturii cumparate, suport tehnic privind exploatarea, consultanta specializata legata de implementarea tehnologiilor, a certificarilor de calitate, etalonari si verificari metrologice, dar si service gratuit in perioada de garantie. In detaliu despre toate acestea gasiti informatii aici.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/aparatura-profesionala-pentru-rezultate-precise-de-la-precisa-ro