Aparatura si sticlaria de laborator profesionala - calitate de la Precisa

BUCURESTI - 14 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Organizarea laboratorelor consta in amenajarea aparatelor si recipientelor utilizate in cercetare si dezvoltare a diferitelor domenii. Aceste arii sunt diverse si indeplinesc anumite scopuri cum ar fi cercetari si analize in domeniul medical, alimentar, de constructii si nu numai.

Precisa.ro

Precisa.ro

Indiferent de ramura de care se ocupa laboratorul este nevoie sa fie luate anumite masuri de siguranta in ceea ce priveste protectia angajatilor. Recipientele de laborator trebuie atent amplasate in stative speciale, deoarece, din ratiuni tehnice, acestea sunt confectionate din sticla.

In plus, acestea sunt utilizate pentru a obtine diferite reactii chimice si prin urmare, materialul trebuie sa fie de un standard inalt calitativ. Pe www.precisa.ro cei interesati gasesc o varietate de recipiente, ustensile de laborator si aparate profesionale pentru testarea si masurarea unei game diverse de compusi.

Un set de sticlarie si reactivi trebuie sa indeplineasca anumite reguli standard pentru a asigura calitatea si eficienta cercetarilor. Practic, sticlaria trebuie sa reziste la caldura si sa nu se deterioreze in timp din cauza diversilor compusi chimici sau biologici. In catalogul Precisa se gasesc diverse variante de materiale inerte pentru sticlarie si nu numai. 

Recipiente din sticla pentru laborator de la Precisa

O rezistenta crescuta in ceea ce priveste stresul termic o prezinta sticla borosilicata. Este utilizata in special in cadrul reactiilor chimice, mai exact in producerea reactivilor. Un alt tip de sticla este cea din cuart. Aceasta este rezistenta atat la temperaturi inalte, cat si la presiune crescuta.

Eprubetele ce se regasesc pe www.precisa.ro sunt folosite in special pentru a amesteca si a incalzi diverse elemente chimice indiferent de starea acestora de agregare. Gatul lung cu care acestea sunt prevazute impiedica raspandirea gazelor toxice si contribuie la o mai buna siguranta a angajatilor. Bineinteles ca masurile de siguranta nu se opresc doar la acest aspect, dar este un punct in plus.

Baloanele cu forma sferica sunt recunoscute pentru proprietatea de a putea gazdui diverse reactii chimice. Acestea asigura o conexiune etansa si sigura la o palnie picuratoare. Sticla groasa din care sunt confectionate cele de la Precisa suporta diferente accentuate de presiune si se adreseaza in special cercetatorilor care au nevoie sa efectueze reactii sub vid.

Aparatura de laborator vine sa completeze activitatile de colectare si evaluare a probelor din recipientele de sticla. Astfel in portofoliul de la Precisa cei interesati gasesc aparate profesionale dedicate utilizarii in laborator si nu numai. O alta categorie ce prezinta interes este reprezentata de echipamente testare materiale constructii. Detalii amanuntite despre gama diversa din categoria aparatura laborator si alte echipamente gasesc cei interesati pe www.precisa.ro.

Taguri: www.precisa.roprecisa
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/aparatura-si-sticlaria-de-laborator-profesionala-calitate-de-la-precisa