Arata-le celor dragi ca te gandesti la ei cu ajutorul magazinului Giftexpress.ro!

BUCURESTI - 26 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Avand in vedere pandemia cu care ne confruntam la nivel global la ora actuala si tot ceea ce implica ea, autoizolarea este cea mai indicata solutie pentru toata lumea. Ce implica autoizolarea? Pe langa faptul ca suntem nevoiti sa stam acasa, nu ne mai putem intalni cu cei dragi noua.

Giftexpress.ro

Giftexpress.ro

In momente atat de dificile, intotdeauna avem nevoie de sprijinul celor apropiati pentru a putea trece mai usor peste toate. Dar cand suntem izolati la domiciliu si nu ii putem vedea, trebuie sa gasim metodele potrivite prin care sa le aratam faptul ca le suntem aproape si ca ne gandim la ei constant.

Cu toate ca majoritatea magazinelor fizice isi inchid rand pe rand portile, magazinele virtuale sunt mai vii ca niciodata. Cu ce ne ajuta acest lucru? Cu ajutorul lor ii putem suprinde pe cei dragi cu atentii care sa le aminteasca faptul ca nu sunt singuri in aceasta situatie si ca cineva le duce dorul si ii apreciaza.

Giftexpress.ro - aliatul vostru pentru cele mai frumoase surprize

Giftexpress.ro este un magazin online de cadouri ce sta la dispozitia publicului, chiar si in timpul pandemiei.

Indiferent cui dorim sa ii facem o surpriza placuta, fie ca este vorba de parinti, copii, frati, prieteni, sefi, colegi etc., este suficient sa accesam site-ul oficial - www.giftexpress.ro - si vom gasi o multitudine de idei de cadouri, mai simplu chiar pentru ca sunt grupate in categorii.

Vom putea alege cadourile in functie de destinatar (femeie, barbat sau copil), in functie de ocupatia sau hobby-urile persoanei careia urmeaza sa-i facem supriza sau in functie de ocazia cu prilejul careia facem cadoul.

Si, pentru ca autoizolarea este pentru toata lumea, nu vom fi nevoiti sa ducem personal cadoul destinatarului. In momentul in care plasam comanda pe site, plata poate fi realizata direct cu cardul. Putem selecta deci ca adresa de livrare exact pe cea a persoanei careia vrem sa trimitem cadoul.

Hai sa le aratam celor dragi ca ne pasa, ca ne gandim la ei si le suntem alaturi, indiferent de situatie! Cu siguranta vor aprecia un astfel de gest!