Archicraft lanseaza e-shop-ul dedicat pasionatilor de design interior

BUCURESTI - 8 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Archicraft , un nume consacrat pe nisa design-ului interior, firma din Satu Mare, isi anunta lansarea magazinului online cu acelasi nume. Incepand cu 9 august a.c. e-shop-ul va darui celor iubitori de frumos idei si solutii pentru spatii diverse. Crearea sau reamenajarea unui birou, a unui camin sau spatiu de relaxare presupune de fiecare data o poveste, o tematica si o cromatica ce se imbina armonios. In numele acestei nevoi, Archicraft dispune de materiale, finisaje, de piese de mobilier si nu numai.

Archicraft Shop

Archicraft Shop

Spatii cu personalitate, amenajate cu bun gust

Daca pana acum Archicraft a incantat ochii publicului cu produsele din showroom, luna august marcheaza si trecerea in mediul online. Archicraft face ca elementele de design interior sa fie mai usor de accesat, gasit si achizitionat. Archicraft Shop va gazdui nu mai putin de 700 de produse, un catalog ce va cuprinde elemente variate, menite sa infrumuseteze si sa redea personalitate spatiilor precum: birouri, bucatarii, livinguri, bai, dormitoare, camere pentru copii si nu numai.

Preturile incantatoare vor fi un motiv in plus pentru doritori sa faca achizitii. In plus, Archicraft Shop vine cu o oferta la lansare, cu reduceri de pana la 30% la toata gama de produse. Un alt voucher, de 5% este oferit cu valabilitate 7 zile. Daca sunt indeplinite criteriile de comenzi minime – de 350 de lei – doritorii pot avea parte de transport gratuit, iar avantajele online-ului nu se opresc aici – plata se poate realiza online, iar pentru cei care ezita si au nevoie de un sfat profesional, echipa Archicraft isi arata disponibilitatea de a oferi consultanta gratuita.

Archicraft Shop propune solutii de bun gust pentru amenajari interioare. Shop-ul in cauza aduna in catalogul sau produse de la branduri celebre, atat o gama de lux, cat si una mai accesibila publicului larg. Asadar se pliaza cu solutii variate pentru bugete diverse.

Solutia unui spatiu placut amenajat, in tendinte, care reda personalitatea dumneavoastra inseamna mai intai de toate a avea viziune si a face alegeri corespunzatoare. Archicraft Shop isi propune sa fie acest raspuns pentru nevoia de a defini bunul gust si frumosul in designul interior.

Incepand cu 9 august archicraft.shop se va alinia trendurilor de actualitate, versiunea online devenind o extensie a celui fizic, deja binecunoscut de publicul pasionat de estetic si frumos.