Arta Mobilei - posibilitati deosebite de amenajare a locuintei

BUCURESTI - 8 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Dupa ce o casa sau un apartament a fost cumparat este necesar sa fie si mobilat intocmai cu preferintele proprietarilor. Arta-mobilei.ro face ca procesul de amenajare sa fie o adevarata placere, punand la dispozitie mobilier sub finisaje diverse, modele variate in functie de preferintele fiecaruia si recomandari celor interesati.

arta-mobilei.ro

arta-mobilei.ro

 Astfel ca orice camera din locuinta poate sa fie personalizata dupa bunul plac, Arta Mobilei oferind in acest sens piese de mobilier in tendinte, calitative. Se pot realiza la comanda in functie de dimensiunile spatiului in cauza, de necesitate si de rezultatele dorite.

Mobila de Bucatarie

Bucataria este spatiul in care familiile se reintregesc la finalul zilei si in care petrec o mare parte a timpului comun. De aceea, este important ca ea sa corespunda dorintelor persoanei care gateste si familiei ca intreg. Exista un paletar cu diferite culori si texturi din care se pot alege cele dorite. Un alt aspect important este Arta Mobilei ii va directiona pe cei interesati spre optiunile dorite in functie de gusturile lor, spre alegeri clasice sau moderne. Astfel, oricine are o viziune moderna, cu texturi lucioasa, cu materiale simple si croieli asemnea, cu linii clare si cu aspecte nete, va gasi solutii intocmai cu dorintele prin intermediul acestor specialisti. Cine vrea sa aiba o casa in stil clasic, cu accente vintage sau retro, cu detalii country, beneficiaza de asemeena de solutii variate.

Mobila pentru dormitor

La mobilierul de dormitor se tine cont de preferintele de culoare si stil ale beneficiarilor. Este posibil ca beneficiarul sa fie un adult, dar totodata un copil. Astfel, exista distinctia intre mobilierul dormitorului matrimonial si cel al copilului, de exemplu.

In dormitorul copilului, mobilierul este adaptat nevoilor sale si el poate sa fie construit mai colorat sau tematic. Pentru dormitorul matrimonial clasic exista patul ca prim punct central.

Este bine ca patul sa fie incadrat in spatiul disponibil si sa fie potrivit atat ca dimensiui, cat si ca aspect. Dulapul pentru vestimentatie si alte astfel de piese vor fi necesare in camera de odihna. El nu poate lipsi decat atunci cand exista in casa o camera separata destinata dressing-ului. In caz contrar, dulapul este posibil sa fie in acelasi stil cu patul, din acelasi material si cu aceeasi culoare sau, iesind in evidenta, printr-un aspect contrastant care sa scoata acel punct al camerei in evidenta cromatic sau chiar prin forma deosebita.

Mobilierul de lucru - Biroul

In ziua de astazi multa lume isi aduce munca si acasa si are nevoie de birou ca parte importanta a casei, deci pentru scopul ei practic si nu doar estetic, amenajarea. Birourile pot sa fie construite ca dimensiune in functie de spatiul alocat si ca design in functie de ceea ce se vrea exprimat. Daca acea casa este amenajata in stil clasic, atunci si biroul poate sa faca parte din ansamblu. Daca este vorba despre o casa moderna, atunci poate sa fie o piesa distincta si sa fie un punct de atractie.

Specialistii Arta Mobilei stau la dispozitia celor interesati cu solutii complete si complexe, in tendinte, cu accent pe calitate, in cadrul site-ului arta-mobilei.ro.