Artbient propune solutii de design interior de o eleganta clasica - mozaic si vitralii

BUCURESTI - 14 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Artbient , echipa profesionista specializata in design interior, propune o arta si manifestare a frumosului in materie de design interior. Solutiile sunt despre o eleganta clasica a mozaicului si a vitraliilor. Astfel de proiecte sunt menite sa aiba rol decorativ, dar si functional. Pentru un rezultat de exceptie este nevoie de o contributie complexa din partea unei echipe formata din designeri, arhitecti, artisti plastici, ceea ce practic defineste Artbient.

Mozaic Decorativ Artbient

Mozaic Decorativ Artbient

Mozaic

Sofisticat, o lucrare de migala, mozaicul este realizat din piatra sau din sticla. Se poate integra in piese de mobilier realizate din lemn. Rolul acestuia este de a desavarsi o lucrare, de a decora intr-un mod unic. Un mozaic se va realiza din sticla colorata in masa, anume sticla Orsoni, in combinatie cu ceramica, marmura sau piatra.

In compozitii de acest gen se pune mare accent pe forme si culori, in a crea un model estetic.  Poate fi parte din designul de interior in orice camin sau spatiu, avand un stil versatil ce se poate adapta unei tematici anume. Mozaicul realizat este un proiect unic de fiecare data si are in vedere reperele spatiului in care se integreaza. Specialistii de la Artbient introduc mozaicul ca element vedeta si propun de fiecare data  un proiect personalizat.

Vitralii

O alta lucrare ce tine de designul interior si are o frumusete aparte se refera la crearea de vitralii pentru a fi integrate in diferite zone si pe diferite suprafete. Vitraliile decoreaza si in acelasi timp permit patrunderea luminii naturale, astfel incat din ratiuni practice se vor crea efecte spectaculoase. Jocul de lumini si forme, dar si armonia dintre acestea redau oricarui spatiu originalitate in stil.

Vitraliile se pot integra la ferestre, la usi fie ele de interior sau exterior, tavan, pereti despartitori sau elemente de decor si functionalitate cum ar fi obiectele de iluminat.

Tehnicile folosite se refera la varianta Tiffany, ce combina sticla, cositor si cupru. O alta varianta este tehnica firului de plumb. Se va folosi  sticla fuzionata si pictata sau cea decorativa de Murano.

Balustrade

Artbient ofera colaboratorilor marele avantaj al orginalitatii. O demonstratie in plus se refera la proiectul unic dezvoltat ce isi asteapta patentarea. Este vorba de port mana de sticla topita, partea superioara a balustradei.

Un astfel de element este intalnit in casele ce dispun de scari ca si cale de acces intre etaje. Balustrada are rol dublu, astfel incat din necesitate nu trebuie aleasa una dintre cele mai simple si anoste stiluri. Artbient propune materiale premium si modele interesante pentru acest element.

Servicii complexe de design interior

Aparte de cele mentionate, Artbient poate realiza un plan complet al designului de interior, propunerile tinand cont si de materiale, modele si corpuri de iluminat si mobilier. O astfel de echipa da viata si accentueaza un stil al casei, pentru ca acesta sa devina mai primitor, atractiv si unic, o definitie pe placul proprietarului. Aceleasi concepte se pot adapta si pentru a decora spatiile comerciale sau de orice fel.

Cei interesati regasesc in cadrul paginii online toate detaliile.