Articolele promoţionale sunt la mare căutare

BUCURESTI - 29 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Produsele personalizate, pregătite de companii pentru clienții lor și pentru angajații lor, se numesc produse promoționale. Produsele promoționale sunt oferite sub formă de cadouri în multe perioade diferite în țara noastră. Produsele promoționale vă vor motiva angajații şi sunt de asemenea instrumente de publicitate foarte eficiente. Cu o utilizare corectă, impactul mărcii dvs. asupra creșterii vânzărilor de produse și servicii precum şi conștientizarea mărcii este semnificativ. Deci, care sunt cele mai eficiente produse promoționale?

Articole promotionale

Articole promotionale

Articole promoționale tipărite

În timp ce produsele promoționale sunt la mare căutare, cel mai important factor este, fără îndoială, faptul că sunt produse tipărite.

Scopul produselor promoționale care urmează să fie oferite este acela ca un client sau potenţial client să îşi amintească de acel produs atât în ​​cursul anului, cât și în momentul în care sunt utilizate.

Agendele personalizate

Produsele promoţionale la cea mai mare căutare sunt agendele personalizate. Companiile le preferă cel mai mult deoarece cu agende 2020 au parte de promovare pe tot parcursul noului an.

Preferate ca produs promoțional de mulți ani în țara noastră, agendele personalizate preiau diferite caracteristici și modele. Agendele personalizate, care pot fi preferate de companiile din toate sectoarele ca un produs promoțional eficient, ies din design-urile standard, adăugând în același timp puterea de personalizare.

Chiar dacă astăzi este epoca tehnologiei, nu putem ignora faptul că există încă un public care nu renunță la scris. Agendele personalizate sunt cele mai eficiente instrumente de promovare. În concordanță cu bugetul dvs., puteți alege diverse modele de agende 2020. Dvs. decideți dimensiunea și numărul de pagini ale agendelor şi care sunt opțiunile eficiente de promovare în ceea ce privește conștientizarea brandului și achiziția clientului.

Alegeți obiectul pe care doriți să-l personalizați din gama de opțiuni disponibile de produse promoţionale - de la oferte agende personalizate în toate culorile și mărimile, până la calendare, pixuri, cataloage şi multe altele. În cele din urmă, surprindeți destinatarii dvs. cu agende personalizate. Pentru un impact sporit, coperţile agendelor sau paginile din interior pot fi personalizate. Trebuie doar să căutaţi oferte de agende personalizate 2020 şi să o găsiţi pe cea potrivită pentru dvs. Singura limită pentru crearea agendelor personalizate este imaginația dvs. Când oferiţi cuiva agende personalizate, acestea devin mai mult decât un dar sau un gest de apreciere pentru ei. Agendele devin un simbol al legăturii voastre și a conexiunii speciale pe care o aveți.

Pentru personalizarea agendelor 2020 în tiraje de peste 300 de agende, beneficiaţi de facilitate corporate:

- Personalizarea integrală a agendelor prin tipărirea coperţilor conform cu grafica dorită, personalizarea interiorului şi personalizarea paginilor cu informaţii de început ale agendelor (interiorul agendelor va fi nedatat).

- Beneficiaţi de 3 propuneri de design grafic pentru coperţile agendei 2020 personalizate.

- Posibilitatea de a insera la începutul agendei personalizate maxim 4 pagini printate full color faţă-verso.

- Finisări speciale ale coperţilor agendei personalizate precum plastifiere, lac UV selectiv.

- Reprezentant de vânzări dedicat pentru prezentare agende mostre şi oferirea de discounturi personalizate.