Asigura-ti lumina folosind candelele de la bidrom.ro

BUCURESTI - 17 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cu siguranta am auzit cu totii acele povesti biblice despre cum a creat Dumnezeu lumina, dar si intunericul. Ei bine, in caz de intuneric, beneficiem in prezent de efectele unei povesti despre inventatorii solutiilor de lumina artificiala , care se poate regasi sub mai multe forme, printre care se numara si: candelele.

http://www.bidrom.ro/

http://www.bidrom.ro/

De ce avem nevoie de obicei de candele?

Ei bine, un bun exemplu, mai ales ca urmeaza sarbatorile pascale, este necesitatea respectarii traditiei in decursul noptii de Inviere, care presupune transmiterea “luminii” catre fiecare credincios ce participa an de an la rememorarea acestei sarbatori.

Pentru ca fiecare persoana cu credinta in suflet sa duca acasa aceasta lumina sfanta, transmisa din Ierusalim de la Mormantul Sfant, cu siguranta este nevoie de o candela care sa reziste cat mai mult.

In trecut, se intamplau nenumarate accidente in aceasta sfanta seara, deoarece oamenii obisnuiau sa apeleze la lumanari clasice si prin neatentie reuseau sa provoace diverse accidente.

Totodata, biserica si reprezentantii sai ne invata ca lumina aceasta nu ne ajuta doar in decursul noptii de Inviere, ci si pe tot parcursul anului, sfatuind credinciosii sa aprinda candela respectiva de fiecare data cand se considera intr-o primejdie, loviti de o boala sau de orice alta suparare. Din acest motiv, majoritatea persoanelor apeleaza la candele care rezista o perioada mult mai mare de timp la ardere.

Specialistii de la bidrom.ro ofera tuturor persoanelor interesate de aceasta categorie de produse oferte formate din: candele din plastic, candele din sticla, candele de craciun, candele speciale, dar si rezerve pentru acestea.

De exemplu, candelele din sticla sunt extrem de utile atunci cand vine vorba de acele famili care doresc sa ofere lumina permanenta celor dragi, ce nu mai sunt pe acest pamant, si amplaseaza o astfel de candela la mormantul lor. Se spune ca lumina aprinsa in acel loc va veghea, atat timp cat este aprinsa, sufletul celui care nu mai face parte dintre cei vii. Bineinteles ca este destul de greu pentru membrii familiilor indurerate de un asemenea eveniment sa mearga zilnic la cimitir pentru a mentine o lumina permanenta, de aceea echipa celor de la bidrom.ro recomanda produsele care au o durata de ardere cat mai indelungata, ce poate ajunge chiar si la cateva zile.

De asemenea, in cazul candelelor de plastic si de sticla, se poate apela oricand la produsele de tip rezerve, astfel incat nu se inlocuieste candela intrutotul ci se pastreaza invelisul.

O categorie care se bucura de popularitate in randul acestor produse sunt candelele de Craciun. Acestea ofera o ambianta placuta in zilele friguroase dar festive, prin modelele de design incantatoare.

Ce criterii trebuie sa indeplineasca o candela?

Bineinteles ca si candelele trebuie sa se supuna la o serie de aspecte privind nu doar siguranta ci si eficienta, asa cum sunt urmatoarele:

-   Carcasele, fie de plastic sau de sticla, trebuie sa fie realizate din materiale calitative, care sa permita caldura arderii lumanarii propriu-zise sau a incalzirii sistemelor folosite in cazul candelelor de sticla

-   Ceara, in situatia candelelor de plastic, trebuie sa fie una care sa nu se epuizeze imediat prin ardere, adica sa fie ceara naturala

-   Candelele trebuie sa vina insotite de un capac, care sa permita siguranta celor care o utilizeaza

-    Timpul de ardere al acestora este la fel de important precum sunt si criteriile enumerate mai sus

Asadar, tinand cont de aspectele mentionate anterior, cu siguranta cei care doresc sa apeleze la solutiile oferite de echipa bidrom.ro privind aceste categorii de produse, pot sa ii contacteze cu usurinta folosind urmatoarele date:

0757.626.911 sau 0257.211.158