Atunci cand aveti nevoie de foraje profesional executate, aveti nevoie de Eco Drill

BUCURESTI - 26 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Executarea de foraje profesionale de medie sau mare adancime va insemna automat nevoia de a apela la o echipa de profesionisti. Preferati Eco Drill, cei care vin nu doar pregatiti pentru executie, insa pot oferi servicii de inalta clasa, precum si cele conexe, care va ajuta sa duceti la bun sfarsit un proiect in timp util.

ecodrillforaje.ro

ecodrillforaje.ro

Apa curenta si sistem neconventional de caldura - iata de ce ati dori forajele profesionale

Principalul scop al unui foraj este strans legat de nevoia de a alimenta cu apa curenta o gospodarie, o locuinta. In timp insa au aparut si alte sisteme ce pot fi implementate tinand cont de acest tip de lucrare, de o forare. Spre exemplu vorbim aici despre pompele de caldura. Acestea pot fi implementate de asemenea de cei de la Eco Drill - detalii in pagina principala - https://ecodrillforaje.ro/.

Pompele de caldura sunt sisteme moderne si neconventionale ce pot asigura un climat confortabil in locuinte. Acestea cer insa implementare invaziva, prin foraje. Regasiti la Eco Drill echipa pregatita sa execute si acest gen de proiect. Forajele vor fi de medie sau mare adancime si vor fi executate in concordanta cu tipul de sol din zona. 

Servicii complete 

Unul din marile avantaje pe care clientii le au in colaborarea cu Eco Drill se refera la faptul ca echipa este pregatita atat cu experiente in domeniu, cat mai ales cu echipamentele profesionale. Executa cu precizie forajele, asigurand clientilor calitatea lucrarilor. 

In functie de litologia solurilor vor fi aplicate diverse tehnici de forare. Una dintre acestea este cea hidraulica rotativa cu circulatie de fluid, ideala de aplicat in cazul solurilor nisipoase, argiloase sau cu pietris. Daca solicitarile de servicii vin din zona Constanta, Tulcea, Maramures, Brasov, in astfel de zone este aplicata tehnica de forare uscata cu ciocan de fund. 

Alte servicii conexe regasite aici sunt cele ce tin de montarea unui sistem de pompare spre exemplu sau de montaj pentru incalzirea in pardoseala. Echipa Eco Drill poate fi solicitata in orice colt din tara. Accepta deplasarile si executa cu promptitudine forajele. 

Detalii despre o colaborare posibila cu aceasta echipa regasitit in pagina oficiala. 

Contact: 

office@ ecodrillforaje.ro

Str. Trecatoarea Holtului nr. 222, Comuna Letea Veche, Jud. Bacau

0749.861.105