Avantaje de colaborare cu Bizz2China

BUCURESTI - 29 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

O afacere ce implica stoc de marfa achizitionat din China inseamna un lung proces de negociere, cumparare si transport. Pana la punctul final de a detine bunurile comandate exista destul de multe piedici ce ar putea strica intreg demersul si planul stabilit. De aceea, Bizz2China si-a revendicat un loc fruntas pe aceasta nisa, fiind intermediarul care minimalizeaza riscurile unor situatii de genul.

Bizz2China

Bizz2China

Bizz2China ofera sprijin in privinta importurilor realizate din China. Poate fi un raspuns potrivit privind o astfel de nevoie inca din punctul zero, de la alegerea furnizorului si pana la primirea stocului in cauza. Spus pe scurt, Bizz2China inseamna un proces de import din China cu mai putine griji, cu mai multa responsabilitate si cu o mai mare rata de succes.

Beneficii de colaborare cu Bizz2China

Alegand o astfel de echipa care sa ofere sprijinul tau necesar in vederea realizarii unui import, practic se castiga de la bun inceput sansele de reusita. De mentionat ca este vorba nu numai de o colaborare la distanta, ci si de o cultura total altfel care se impune in sens diferit fata de ceea ce stie o mare majoritate.

Bizz2China se va asigura prin expertii parte din aceasta echipa ca se vor respecta termenii calitativi de negociere, dar mai ales se vor respecta termenii culturali de abordare a furnizorilor, fara a gresi si a fi interpretati intr-un alt fel. Pasii concreti de colaborare inseamna gasirea furnizorului, negocierea cu acesta, urmand acordul comun in privinta achizitiei. Urmeaza partea de transport si costuri vamale, cazuri in care din nou Bizz2China se angajeaza sa fie alaturi de ai sai parteneri.

Asigurarea calitatii

Un alt aspect crucial in vederea realizarii unui import din China asa cum isi doreste cumparatorul roman se refera la partea de calitate. Ceea ce se prezinta poate fi uneori doar o fatada. Intocmai alegerea unui furnizor serios ce va respecta termenii de colaborare inseamna si posibilitatea de a avea parte de un rezultat final de achizitie sigura si conforma cu cerintele solicitantului.

Pentru a evita ca ceea ce se trimite din China catre cumparatorul roman sa nu fie de calitate, in cantitatea ceruta si cu specificatiile cerute, Bizz2China va asigura si partea de control a calitatii. Nu numai ca se va asigura un control specific pentru fiecare client in parte, ci in mod regulat se va mentine o relatie activa cu furnizorii, pentru ca acestia sa continue sa ofere la randul lor servicii optime.

Experienta dovedita de-a lungul timpului face ca chip Bizz2China sa fie una apreciata. Este o munca fara egal ce implica numerosi pasi, ce implica tact, abilitati si mijloace de creare a bazelor unui business. Ei creeaza puntea de legatura intre furnizori din China si solicitanti din Romania in vederea obtinerii unor produse ce vor deveni stoc al magazinelor de profil. Poate fi vorba de materiale de constructii, de utilaje sau mobilier, de decoratiuni, usi, scari, instalatii termice etc. Intreaga lista de produse se regaseste ca mentiune pe pagina bizz2china.ro.

Cei interesati vor regasi in cadrul paginii oficiale toti termenii de colaborare cu specialistii parte din echipa Bizz2China.