Avantajele de inchiriere cu Trax Auto

BUCURESTI - 13 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In versiunea actuala de servicii de inchiriere orice agentie isi doreste sa isi surprinda clientii cu diversitate. Ceea ce putini stiu insa ca este necesar de mai mult de atat. Astfel, Trax Auto isi asuma si aceasta misiune, de a oferi un complex de servicii privind inchirierea auto.

Trax Auto

Trax Auto

Aceasta agentie de inchirieri auto Bucuresti depaseste sfera simplista a ceea ce tine numai de inchiriere. Astfel, se va oferi posibilitatea de a alege un autoturism dintr-o flota de masini, cu dotari si tipilogii dupa bunul plac. Exista optiuni dintre cele compacte si pana la gama de lux, intrucat ocazia cu care se inchiriaza este atat de diversa, incat va fi necesara siguranta, prestanta, astfel ca masina trebuie sa asigure mai mult decat confort.

Optiuni Trax Auto

In privinta inchirierilor, Trax Auto ofera posibilitatea de a alege o masina pentru deplasari in Bucuresti si nu numai. Acest serviciu poate viza plecarile de la si spre aeroport, pentru cei care calatoresc cu avionul. Rapiditatea de deplasare si modul independent prin care se poate desfasura un program sunt aspecte care favorizeaza inchirierea.

Dincolo de alegerea unei masini Trax Auto se angajeaza sa ofere si sprijin celor cu care colaboreaza. Asistenta rutiera, leasing operational sau transferul catre aeroport sunt optiuni ce completeaza lista de servicii. De asemenea, in ceea ce priveste dotarea unei masini, tinand cont ca deplasarea poate impune locatii necunoscute, se poate solicita un GPS, scaun auto pentru copil sau alte detalii, menite sa faciliteze transportul.

O nota de diferenta la capitolul servicii se refera si la faptul ca Trax Auto dispune de posibilitatea de a oferi sofer pentru inchirierea dorita. Astfel, intr-un mod profesional, pentru a evita dificultatea de a va descura in traficul capitalei, pentru a evita starile de oboseala cauzate de condus un sofer poate indeplini aceasta misiune, fiind solicitat in acelasi timp cu tipul de masina dorita.

Trax Auto online

Prin intermediul online-ului Trax Auto se adreseaza publicului interesat in cel mai facil mod. Astfel, in cadrul paginii oficiale sunt puse la dispozitie ofertele speciale si toata gama de preturi, precum si cea aferenta tipurilor de automobile disponibile pentru inchiriere. Pretul perceput este per zi, exprimat in euro, in functie de dotarile si caracteristicile unui automobil.

Chiar si necunoscator sau la o prima experienta de acest gen, orice utilizator gaseste aici un sprijin complex pentru a lua o decizie optima. Fiecare tip de masina este descris astfel incat sa se cunoasca toate detaliile. Nu lipsesc nici ofertele speciale, ce in mod constant incanta publicul.

De mentionat ca exista si o sectiune aparte ce vizeaza serviciile extra. Aici se vor include acele dotari ce se cer in mod express, de la portbagaj la lanturi, de la laptop la internet, telefon sau sofer personal.

Cei interesati de servicii profesionale si complexe de inchiriere auto vor gasi la Trax Auto tot ce este necesar pentru a planifica o deplasare. In cadrul paginii mai sus mentionata, se vor gasi si detaliile necesare pentru a urmari pasii necesari in vederea colaborarii.