Aveti nevoie de usi de interior, exterior si parchet laminat? Le gasiti pe toate la Special Doors!

BUCURESTI - 5 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cand vine vorba de propria locuinta, sunt unele elemente carora trebuie sa le acordam o mai mare atentie atunci cand le alegem tocmai prin prisma faptului ca aceastea trebuie sa reziste ani buni. Asa este si cazul usilor si al parchetului. Aflam in cele ce urmeaza de ce Special Doors este o recomandare!

specialdoors.ro

Nimeni nu isi doreste sa schimbe prea des o usa ori parchetul dintr-o incapere pentru ca nu a rezistat diferitilor factori externi. Atunci cand le achizitionam, trebuie sa ne asiguram ca sunt de calitate si nu isi vor schimba forma, culoarea sau aspectul per ansamblu intr-un timp relativ scurt.

Special Doors - calitate si rezistenta

Usi de interior, de exterior si parchet laminat de calitate si rezistent in timp? Le gasim pe toate in cadrul magazinului online specialdoors.ro. Acesta este un magazin ce a oferit intotdeauna clientilor sai produse si servicii de calitate.

Sa vedem ce produse regasim in oferta Special Doors!

Usi de interior - in aceasta categorie regasim in jur de 300 de modele diferite de usi, menite sa satisfaca toate preferintele si toate necesitatile clientilor. Printre cele mai apreciate si noul trend pe aceasta nisa sunt cele realizate din sticla, imprimate cu diverse imagini precum Turnul Eiffel, peisaje din natura, cladiri si lista poate continua in acest sens.

Usi metalice de intrare - rezistenta in timp a usilor metalice deja este dovedita, asadar multi dintre noi le preferam pe acestea. Au un aspect deosebit, le regasim in diverse culori si avand modele care mai de care mai deosebite.

Usi antifoc - pentru o siguranta sporita impotriva incendiilor, din ce in ce mai multe persoane prefera sa monteze o usa antifoc. Aceasta are o rezistenta la foc de pana la 60 de minute, nelasandu-l sa se raspandeasca mai departe.

Parchet laminat - este o alegere ce nu presupune o investitie foarte mare si totusi are un aspect atractiv. Majoritatea clientilor il prefera si pentru ca este foarte usor de intretinut. Iar magazinul Special Doors ne ofera variante diverse de culoare si texturi.

Comenzile se plaseaza pe site-ul oficial specialdoors.ro .

Date de contact Special Doors

Sediu: Soseaua Mihai Bravu, nr.540-562, complex Impact Center, sector 3, Bucuresti

Email: comenzi@specialdoors.ro

Taguri: specialdoors.ro