Avocat Ivan, cabinet de avocat de competenta multipla, accesibil publicului larg

BUCURESTI - 15 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atunci cand sunteti in cautarea unui avocat va indreptati atentia spre un birou de avocatura unde cei care presteaza servicii sunt de competenta a ceea ce va intereseaza. Avocat Ivan se adreseaza publicului larg cu specializarea in drept penal, comercial si civil de asemenea. Pentru situatiile diverse in care se regaseste un solicitant de a avea nevoie de sfat si reprezentare, avocat Ivan poate fi o solutie.

Cabinet Avocat Ivan

Cabinet Avocat Ivan

In cadrul paginii oficiale avocativan.ro sunt mentionate detaliat si competentele, domenii pentru care avocatul poare raspunde prompt. Cu ani de experienta in spate, avocat Ivan reprezinta o garantie a reusitei, o abordare profesionala si astfel oricine capata mai multa incredere si siguranta.

Consultanta

Primul pas chiar inainte de a stabili daca va exista o colaborare cu un avocat se refera la solicitarea de consultanta. Aceasta intrevedere aduce in discutie disponibilitatea avocatului despre un caz si pune bazele colaborarii, daca aceasta se va concretiza.

Reprezentare si asistenta

In orice situatie si caz avocatul poate reprezenta clientul, oferind sprijin total. Acolo unde este posibil va substitui prezenta clientului, indeplinind toate indatoririile in fata legii. Poate fi vorba de reprezentarea fata de Politie, Minister Public sau instanta de judecata.

Diverse domenii de practica

Daca sunteti in cautare de cabinet de avocat Ilfov atunci avocat Ivan este un raspuns potrivit. Domeniile de practica acopera toate necesitatile, de la cei care au nevoie de un aparator al legii in ceea ce priveste dreptul civil, dreptul muncii sau dreptul comercial printre altele.

Poate ca cele mai delicate cazuri sunt cele complexe, cu fapte de ordin penal sau cele din spectrul dreptului familiei, cazuri de partaj si divort, mai ales cand la mijloc sunt si minori, iar interesele adultilor despre partea materiala este unul destul de mare incat judecata se prelungeste, din dorinta castigului de cauza si a unei cote cat mai mari din averea comuna a unei familii.

Cei in cautare de cabinet de avocat Bucuresti regasesc la avocativan.ro un pachet complex de servicii. Detalii despre colaborare si posibilitate de contact se regasesc in cadrul paginii oficiale.