AVP Security pune la dispozitie sistem de alarma wireless

BUCURESTI - 6 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Sistemele de alarma pot fi wireless sau clasice, cu fir. Se vor gasi in magazinele de specialitate ambele variante, insa alegerea unui anume tip de sistem ramane o chestiune de preferinte si gusturi personale. Este totusi evident ca cele wireless au marele plus de a fi sisteme moderne, prezentand avantaje de care ar trebui sa fie constienti cei interesati de astfel de dotari.

AVP Security

AVP Security

Trebuie spus ca un sistem de alarma wireless ofera un grad de securitate ce nu poate fi contestat. Este un sistem sigur, ce ofera protectie sporita. Din punct de vedere al faptului ca nu prezinta cablu la vedere partea estetica este imbunatatita. Cablurile aferente nu mai intra in discutie, deci un stres in minus daca ne gandim ca acestea nu trebuie sa fie ascunse, nu exista deranjul de a le incadra minimalist in peisaj.

De asemenea, la partea de intretinere avantajul unui sistem de acest gen inseamna sa nu existe nevoia de a scoate din nou firele ce sunt ascunse prin colturi, sub plinte etc. Daca sunt si situatii in care firele sunt trase prin peretii casei se poate ajunge si la deranj mai mare. Nu este insa cazul, la cele fara fir.

Senzorii se pot amplasa fara probleme in orice loc, existand asadar libertatea de alegere, fara alte inconveniente. Aparte de acest lucru, instalarea va presupune doar setarile corespunzatoare. In plus, cu un router wirless se va putea controla un astfel de sistem si de la distanta, prin reteaua locala.

Alte avantaje ale sistemelor wireless

Din punct de vedere al instalarii se remarca faptul ca un sistem de alarma wireless este simplist. Asta pentru ca in caz de inlocuire sau de schimbare a unei componente, nu va mai fi nevoie sa se demonteze intreg sistemul, tragand de fire.

Nu se poate spune ca nu are arie de acoperire, astfel ca acelasi sistem, fara fir, poate fi o alegere buna. Desigur ca trebuie sa existe o atentie deosebita la tipul de sistem si cat este de calitativ, pentru a nu va confrunta cu riscul de a pierde semnal intr-o anumita zona, neavand acoperire.

Oferta de la AVP Security

Cei de la AVP Security, experti pe nisa de profil privind sistemele de supraveghere, pun la dispozitie optiuni multiple. Acestea tin cont de aspectele avantajoase la utilizare, dar si la montare. Asa cum pentru proprietari este o prioritate protectia spatiului privat, pentru AVP Security o prioritate este aceea de a oferi solutiile potrivite. Un sistem wireless este recomandat de catre acestia pentru ca echipamentul va realiza comunicarea prin unde radio, prin pereti, fara a mai fi nevoie de montari de cabluri si de un circuit in toata casa. Acest lucru ofera o simplificare a intregului sistem, spre marele beneficiu al solicitantului.

Astfel de sisteme sunt ideale in locuinte, pentru ca mentin un aspect curat si sunt eficiente in functionare. Se vor gasi in magazine specializate, precum este AVP Security. Pentru un astfel de sistem se va oferi garantie de 24 de luni. Cei interesati de detalii complete despre aceste tipuri de centrale antiefractie wireless, regasesc in cadrul paginii oficiale avpsecurity.ro toate informatiile necesare.