Azil Botosani - pentru anii batranetii cat mai frumosi si linistiti

BUCURESTI - 7 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Azil Botosani este locul ce a devenit ca a doua casa pentru numerosi batrani, parinti sau persoane cu dizabilitati. Copiii nu pot isi ingriji la nesfarsit parintii, in special cand vine vorba de probleme medicale serioase. Ei nu au pregatirea medicala necesara pentru a-i ingriji corespunzator, de aceea azilul este locul ce ii ajuta atat pe ei, cat si pe cei dragi pe care ii interneaza. Chiar daca nu iti doresti sa plece de acasa, uneori este necesar si doar la un azil cu personal calificat vor avea parte de toata atentia necesara.

azilbotosani.ro

azilbotosani.ro

De ce sa apelezi la acest azil

Casa de odihna Sf. Nicolae din Botosani, cu site-ul oficial azilbotosani.ro, va deveni ca a doua familie pentru bunicii, parintii sau alte rude ce au nevoie de ingrijire specializata. Traim intr-o societate moderna, iar acum este firesc sa lasam pe cei dragi pe mainile persoanelor cu experienta medicala. 

Aici atat pacientii, cat si familiile ce vin in vizita sunt tratate cu respect. Cei ce sunt internati aici duc o viata fericita, calma, in conditii extraordinar de bune. Poate cand auzi de cuvantul azil ti se pare ca iti sfasie sufletul. Insa, de fapt, acesta este un camin, unde toti pacientii sunt ingrijiti cu maximum de seriozitate, implicare si responsabilitate. Acesta nu este doar un loc unde batranii sunt internati in ultima parte a vietii cand au pierderi de autonomie fizica si mentala. Aici este un loc ce il pot numi acasa, fiindca atmosfera este placuta, familiala si pozitiva. 

Alimentatia fiecarui pacient este personalizata in functie de nevoi si varsta. Pacientii acestui azil au parte de activitati sociale interactive si recreative, pentru a-si pastra tonusul si buna dispozitie. Aici se regasesc medici si kinetoterapeuti ce creeaza programe si activitati ocupationale benefice si specifice varstei la care se afla. 

Cladirea este complet renovata, construita in stil hotel cu aspect modern, are demisol, parter si doua etaje si o capacitate de internare pentru 60 de persoane. Curtea este de dimensiuni mari, se regaseste livada cu meri, gazon frumos, foisoare, leagane si banci, ce vor face recreerea in aer liber placuta. Mesele se pregatesc in incinta complexului, iar batranii au parte de televizoare de ultima generatie unde pot viziona ce isi doresc. In ciuda starii lor de dependenta, batranii vor duce aici o viata implinita.

Acceseaza www. azilbotosani.ro pentru a afla mai multe detaliile despre serviciile oferite.

Contact: 0752220402

sfantulnicolae2020@gmail.com

Calea Nationala 243, 717110, Botosani, Romania