Balonarea si modul corect de tratare a acestei stari cu remedii de la Mesfarma

BUCURESTI - 6 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

30% din populatie sufera anual de balonare. Aceasta stare ofera si o decadere psihica, vine insotita de dificultati de alimentare, lipsa de apetit, precum si un aspect umflat a zonei de abdomen. Desi aparent nu este o problema grava, ci trecatoare, poate ascunde un caz mai complex. Asadar, remediile propuse de Mesfarma, prin consum de suplimente alimentare, reprezinta o abordare de avut in vedere.

Mesfarma

Mesfarma

Posibile cauze de balonare

Pentru un tratament balonare corect, trebuie identificata cauza. Cele mai frecvente situatii se raporteaza la afectiuni digestive. Poate fi vorba de sindromul de colon iritabil, de boli inflamatorii. De asemenea, balonarea poate fi doar un simptom ce se asociaza cu boli hepatice diverse, afectiuni ale vezicii biliare.

Consumul unor alimente in mod special poate veni insotit ca reactie cu o stare de balonare temporara. Spre exemplu, sunt cunoscute cu astfel de reactii ciresele, varza, fasolea, merele sau ceapa. Lactatele prezinta si ele un grad de sensibilitate aparte, intrucat lactoza din continut se descompune si fermenteaza.

Nu trebuie omis nici faptul ca balonarea are sanse sa intervina ca reactie a organismului dupa consumul unor medicamente. Este necesar a se consulta cu atentie prospectul medicamentelor administrate cel mai recent.

Tratamente pentru balonare

In functie de situatia ce a declansat starea de balonare intervine si metoda potrivita de tratare. Uneori este nevoie de un regim alimentar sau de stoparea consumului unor medicamente sau alimente ce au declansat o astfel de stare.

Cu ajutorul suplimentelor alimentare se pot regla de asemenea functiile digestive pentru ca balonarea sa nu mai existe. Aici intervin si recomandarile de la Mesfarma. In cadrul paginii oficiale, in sectiunea magazinului online, se vor gasi variante de produse in acest sens. Digestal spre exemplu este doar unul dintre ele. Acesta este un preparat enzimatic, o combinatie de enzime pancreatice si extract de bila de vita. Efectul va fi acela de accelerare de digestie a carbohidratilor.

Acest produs este produs din gama Galenika si este disponibil a fi achizitionat fara prescriptie medicala. Trebuie avut insa in vedere modul corect de administrare si responsabilitatea de a urma un tratament de acest gen asociat cu o dieta sanatoasa. Pretul este unul accesibil, ceea ce face ca publicul larg sa poate gasi si sursa rapida de achizitie, cat si un pret acceptabil.

Trebuie stiut ca produsele medicamentoase ce contin enzime pancreatice sunt indicate pentru starile de balonare. Acestea sunt cunoscute pentru favorizarea digestiei, cu actiune de asemenea in a ameliora greata si balonarea. Acestea ajung in stomac, se descompun in acizi si enzime naturale, secretate de organism.

In mod normal, la scurt timp dupa administrare se cunoaste deja o ameliorare. Daca senzatia persista si nu cunoaste rezolvare, este absolut necesar sa se consulte medicul. Chiar daca afectiunea din spatele acestei situatii nu este grava, ea se poate accentua odata cu inaintarea in varsta. Poate implica un anume comportament alimentar pe termen lung.

Intr-o concluzie, balonarea nu trebuie sa fie acel aspect suparator suportat. O stare de bine vine o data cu o constientizare de a lua masuri potrivite.