Barul din living, o propunere din gama de produse de la Inegal

BUCURESTI - 26 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In cazul in care dispuneti de un living spatios si nu stiti cum sa valorificati spatiul din acesta, o idee la moda ar fi sa faceti un bar. Poate parea o idee neobisnuita, dar acest trend este din ce in ce mai adoptat, in special de persoanele care stau la casa.

inegal.ro

inegal.ro

Un bar in propria casa este in primul rand ceva de efect si extrem de util. Daca nu aveti idei in legatura cu cele ce va sunt necesare sau cum sa il amenajati, puteti oricand sa apelati la ajutorul unui designer in amenajari interioare sau, mai la indemana, puteti intreba un barman. Acesta stie ce detalii trebuie luate in considerare si va oferi sfaturi constructive in acest sens.

 

De ce aveti nevoie pentru propriul bar?

 

In primul rand, ar trebui sa localizati coltul perfect din living unde sa amplasati barul. In functie de spatiul alocat, va puteti orienta catre mobilier, care ar trebui sa se “asorteze” cu restul mobilierului pe care deja il aveti in living.

 

Un factor important de luat in considerare este lumina pe care o veti avea la bar. Aceasta ar trebui sa aiba si o lumina puternica, dar si una intima, in cazul in care urmeaza sa organizati petreceri seara si trebuie sa creati o ambianta potrivita. 

 

Dupa ce ati ales tejgheaua pentru bar, acordati o atentie deosebita si spatiului de deasupra sa, intrucat acolo vor fi puse paharele si ustensilele pentru prepararea diverselor bauturi. De asemenea, aveti nevoie si de o chiuveta mai incapatoare si nu foarte adanca si de un spatiu de depozitare pentru bautura pe care o veti achizitiona ulterior.

 

In fata tejghelei veti amplasa cateva scaune pentru bar, numarul acestora raportandu-se la dimensiunea tejghelei de obicei. Pentru alegerea scaunelor destinate barului, puteti apela cu incredere la magazinul online inegal.ro. In cadrul acestuia veti putea descoperi o gama variata de modele de scaune pentru bar, in functie de gusturi si de necesitati. Puteti opta intre scaune fixe, scaune cu inaltime reglabila sau scaune ce va ofera o libertate de miscare datorita rotilor de la baza lor. 

 

Gama de culori disponibila in acelasi magazin este de asemenea variata, astfel incat sa le puteti asorta cu usurinta la mobilierul pe care il aveti deja.

 

Indrazniti sa va transformati spatiul intr-un mod inedit si la moda, cu produse regasite la inegal.ro