Biroul de traduceri Inova sau locul in care orice traducere este realizata in timp util

BUCURESTI - 1 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Serviciile de calitate sunt cele care vin ca un raspuns prompt la nevoia clientului. In ceea ce priveste traducerile, Inova este un reper pentru publicul bucurestean. Cu sediul in sectorul 2, biroul in cauza propune publicului larg ceva mai mult decat traducerile ce pot fi efectuate rapid - legalizari, verificari sau servicii de intrepretare sunt de asemenea disponibile aici.

Traduceri

Traduceri

Ce tipuri de traduceri pot fi solicitate echipei Inova

La INOVA Traduceri pot fi realizate traduceri diverse, din si in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Daca cele traduse in sau din engleza sau germana sunt poate printre cele mai comune, este ceva mai dificil pentru cei care la un moment dat cauta un specialist in traduceri din sau in chineza, portugheza etc. Echipa de la Inova este un sprijin pentru publicul larg.

Din punct de vedere al tipologiilor de traduceri, aici pot fi solicitate traduceri juridice sau economice, literare sau tehnice, cele medicale printre altele. In functie de domeniu, vor fi specialisti alesi care sa cunoasca limba foarte bine, la nivel nativ, cat si care sa aiba experienta profesionala in activitatea specifica domeniului.

O alta categorie de servicii ce pot fi solicitate de aici se refera la cele de interpretare, consecutiva sau simultana, de legalizare si supralegalizare si nu in cele din urma de verificare si corectare.

Preturile traducerilor

Este un aspect bine cunoscut faptul ca o traducere nu poate avea un pret fix. Depinde de domeniu, volum, de cereri privind timpul de predare, printre altele. Fiecare caz este diferit, astfel incat acest birou de traduceri sector 2 pune la dispozitia publicului larg formular de contact si posibilitate de a cere o cotatie de pret.

O astfel de cerere inaintata nu este taxata si nu va impune neaparat alegerea acestui birou de traduceri. Este o dovada de transparenta in modul de munca. Cert este ca preturile sunt cele corecte si justificate dat fiind ca in acelasi loc pot fi rezolvate mai multe aspecte legate de o traducere - legalizarile spre exemplu.

Detalii despre modul de munca, preturi si nu numai pot fi solicitate din cadrul paginii oficiale, servicii-traduceri.ro .