Bocancii de protectie pentru sezonul rece - in oferta accesibila de la Tresa

BUCURESTI - 12 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tresa echipeaza eroii de zi cu zi, fie vara, iarna sau oricare alt anotimp. Intreaga sa activitate este concentrata pe furnizarea de echipamente de protectie pentru domenii diverse de activitate. Vine mereu pentru al sau public tinta cu recomandari de produse - iata ca acum a pregatit recomandarile pentru iarna.

tresa.ro bocanci de protectie

Frigul - cel mai mare inamic al celor ce sunt nevoiti sa lucreze in spatiul exterior - nu mai este o problema atunci cand angajatii folosesc echipamentele de protectie, bocanci de protectie printre altele, de la Tresa. Protectia de care acestia trebuie sa dispuna este recomandata a fi cea optima - fara niciun fel de abatere cu privire la calitatea produselor folosite.

Bocancii de protectie de la Tresa au fete hidrofobizate!

Pe timp de iarna, temperatura corpului trebuie mentinuta intre parametri optimi. Cei al caror sange curge mai lent prin corp sunt defavorizati pe perioada sezonului rece, pentru ca mainile si picioarele lor tind sa fie mai tot timpul reci.

Mainile pot fi protejate cu manusi termoizolante disponibile pe tresa.ro. Exista o multime de modele de astfel de manusi puse la dispozitia celor interesati, iar de diversitate vorbim de asemenea si la capitolul marimi.

Cat despre picioare, daca intra in contact cu apa sau cu zapada si se racesc, pot scadea temperatura corpului de 25 de ori mai repede decat o fac curentii de aer rece. De aceea, pentru protectia completa a picioarelor pe timp de iarna, Tresa recomanda bocancii de protectie cu bombeu, lamela antiperforatie, talpa SRC si fete hidrofobizate.

Modelele pe care le propune in cadrul magazinului online tresa.ro pot fi utilizate in diverse medii printre care amintim de industria grea, industria auto, industria usoara, constructii, industria petrochimica si nu numai. De asemenea, pot fi alese modele de interes si in functie de scopul pentru care sunt folosite - lucru sau protectie.

Bombeul bocancilor de la Tresa poate fi din metal, compozit, otel, fibra de sticla sau non-metal. Alte informatii asemenea sunt disponibile in cadrul magazinului online oficial tresa.ro.

Linie suport clienti: 0371 097 957 sau comercial@tresa.ro. Adresa firmei Tresa este Bd. Timisoara, nr. 104 E, sector 6, Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/bocancii-de-protectie-pentru-sezonul-rece-in-oferta-accesibila-de-la-tresa