Brodank produce lenjerii hoteliere la comanda

BUCURESTI - 28 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Brodank Comarnic, recunoscut producator de lenjerii pentru hoteluri, precum si de textile specifice unitatilor de cazare, realizeaza pe comanda seturile de lenjerii dorite. De-a lungul anilor, calitatea produselor este un detaliu ce nu s-a schimbat. Exista varietate privind modelele, materialele de asemenea.

Brodank

Brodank

Unitatile hoteliere au un scop comun, cel de a gazdui oaspeti si a le oferi acestora somn odihnitor, respectiv cazare pe masura asteptarilor. Modul in care se realizeaza acest lucru este pana la urma factor determinant pentru imaginea hotelului, reputatia sa si modul in care isi creeaza sansele de a fideliza publicul. Cu un interes absolut de a defini confortul la cote inalte pentru oaspeti, unitatile hoteliere apeleaza la solutii personalizate pentru lenjeriile folosite si alte textile specifice pentru hoteluri.

Brodank Comarnic, producator autohton, s-a remarcat prin gama sa de produse. De la lenjerii pentru hotel si pana la completari cu perne, pilote, huse pentru saltele sau textile pentru restaurantele hotelurilor, Brodank acopera toate aceste nevoi. Sunt achizitii ce fac diferenta, avand in vedere ca nu au rol decorativ, ci practic. Acestea trec prin testul utilizarii, astfel ca trebuie sa indeplineasca cu succes criterii variate - material rezistent, dar placut la atingere, cu grad mare de absorbtie si dimensiuni corespunzatoare.

Lenjeriile de pat de marca Brodank

Pentru orice tip de unitate de cazare Brodank poate produce lenjerii hoteliere. Acestea vor respecta dimensiunile si reperele privitoare la materialele dorite. In portofoliul acestui producator se regasesc optiuni de lenjerii ce deservesc scopului practic chiar si in hoteluri pretentioase, cu standarde ospitaliere de 5 stele. Asadar, Brodank multumeste gusturile cele mai exigente.

Lenjeriile pot fi realizate din sifon, fiind recomandare pentru pensiuni sau chiar spitale; cele din percale sunt potrivite in hoteluri de 3-5 stele, in timp ce lenjeriile din bumbac satinat sau damasc au gramaje mai mari si sunt dintre cele mai rezistente.

Atunci cand se realizeaza selectia fiecarui detaliu ce defineste tipul de lenjerie dorita pentru fiecare camera disponibila se au in vedere reperele estetice si arhitecturale ale unitatii. Designul interior joaca un rol important, creand ambientul potrivit, primitor la care se asteapta oaspetii. Lenjeria trebuie sa fie una cu stil comun cu tematica unitatii.

Din punct de vedere cromatic se pot alege lenjeriile ce au legatura cu tonurile de culoare regasite in designul interior al cladirii. O regula general valabila se refera la lenjerii albe hotel. Acestea sunt de fiecare data o alegere buna, lasa impresia de prospetime si curatenie imaculata, iar somnul in asternuturi albe este unul mai odihnitor. In plus, se potrivesc in orice camera.

Alte optiuni de la Brodank

Acelasi producator poate completa cu necesarul unitatilor de cazare in ceea ce priveste prosoapele, pilotele, pernele sau alte textile. Aceste produse pot fi personalizate. Se va recurge la metoda imprimarii, brodarii sau cea de tip jaquard.

Perdelele si draperiile se inscriu de asemenea in lista de optiuni de la Brodank. Acestea completeaza o camera in mod estetic si practic, fiind inca o dovada de bun gust al amenajarii.

Cei interesati sa descopere portofoliul Brodank regasesc in cadrul paginii oficiale, lenjerii-hotel.ro, o vasta gama de prooduse.