Cabinet de avocat Ivan - servicii juridice in drept penal si civil

BUCURESTI - 27 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atunci cand situatia o impune si este necesara consultarea cu un avocat competent pe drept penal sau civil, alegerea unuia nu este tocmai usoara. De aceasta decizie poate depinde viitorul unei situatii, o aparare solida deci mai multe sanse ca rezultatul sa fie in favoarea solicitantului. Avocativan.ro se adreseaza publicului cu serviciile sale profesionale, de competenta in drept penal si civil.

Avocat Ivan

Avocat Ivan

Criterii de selectie a unui avocat priceput

Oricine are nevoie de serviciile unui avocat se va interesa in primul rand de cazurile acestuia si de rata sa de succes. Este principiul firesc al sigurantei in alegere, din perspectiva experientei pe care o are. Aparte de aceasta prima referinta, cel mai bun avocat penal sau civil se are in vedere:

  Calitatea sa de membru UNBR anume Uniunea Nationala a Barourilor din Romania. Nu exista o alta cale, intrucat un avocat ce nu este membru UNBR nu are drept de practica.

  Activitate legala si colaborare de asemenea. Ca urmare a unei intelegeri verbale in prima faza, solcitantul cere si primeste un contract semnat intre parti si dovada platii pentru serviciile cerute.

  Recomandari primite. Oamenii tind sa aiba mai multa incredere in cei care au recomandari, cazuri de succes care le devin astfel un soi de carte de vizita.

  De competenta in anumite cazuri. Daca se impune un caz penal sau civil, cei interesati se vor orienta strict pe necesitatea lor. Din fericire, la avocativan.ro ambele domenii sunt acoperite.

  Sa fie implicat. Un avocat bun este cel care lupta pentru dreptate, care cauta solutii in favoarea clientului pe care decide sa il reprezinte. Conteaza abordarea sa, modul in care comunica, in care se implica in caz, pastrand o relatie deschisa cu cei pe care ii reprezinta. Exista desigur mai multa incredere intr-un avocat sincer si dedicat.

Colaborarea cu un avocat este una ce incepe cu incredere, evolueaza in functie de sanse si merge la un bun sfarsit cu multumirea de a fi ales un om competent. Pentru ca acesta sa fir cursul firesc pe care il aveti fata de un avocat recomandarea este de a va indrepta spre un cabinet de avocatura precum este Ivan Razvan Claudiu. Detalii se regasesc in cadrul paginii oficiale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/cabinet-de-avocat-ivan-servicii-juridice-in-drept-penal-si-civil