Cadoul perfect pentru femei? Colectia de genti piele naturala de la Zevo!

BUCURESTI - 15 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atat Sfantul Valentin, cat si Dragobetele sunt despre cadouri si emotii la superlativ, iar femeile stiu cel mai bine cum sa gestioneze acest lucru. Publicul masculin este acum in cautarea cadoului perfect, cel prin care poate transmite cel mai bine o multime de sentimente, iar Zevo este aici sa il ajute.

Zevo

Zevo

Zevo.ro este magazinul online de genti din piele naturala si accesorii diverse atat pentru femei, cat si pentru barbati. Acest magazin online a castigat admiratia publicului de pretutindeni datorita manierei unice prin care creeaza totalitatea produselor – eleganta prin simplitate, pliabila si pe cele mai diferite gusturi.

Colectia toamna – iarna 2019 – 2020 de la Zevo

Sfantul Valentin este aproape – perioada propice pentru a face cadouri -, iar zevo.ro pune la dispozitia celor interesati o multime de genti din piele naturala. Femeile nu vor afima niciodata ca au suficiente genti, deci domnii ar trebui sa ia in serios acest lucru.

Colectia toamna – iarna 2019 - 2020 de la Zevo cuprinde o multime de genti pentru femei din piele naturala. Modele disponibile respecta in totalitate exigentele expuse de casele de moda in materie de design si eleganta. Domnii care isi doresc sa faca un cadou de exceptie, ce va suprinde placut femeia vizata, pot arunca o privire peste gentile dispozitile in cadrul acestui magazin.

Femeile pun intotdeauna accent pe ceea ce insemna calitate, iar abia apoi pe aspect. Gentile de la zevo.ro sunt confectionate din piele naturala 100% - material renumit pentru rezistenta sa, in detrimentul trecerii anilor.

Negrul – din nou pe podium!

Negrul este non-culoarea durabilitatii si a increderii. Pe de-o alta parte, negrul exprima de fiecare data putere – calitate pe care orice femeie isi doreste sa o scoata in evidenta. Pentru a exprima putere la superlativ, femeile vor alege intotdeauna pe post de aliate gentile in aceasta nonculoare, iar daca sunt din piele naturala cu atat mai bine.

Zevo a pregatit o gama aparte pentru gentile negre – vedetele acestui sezon. Astfel, in cadrul magazinului online se regasesc genti cu model in V, tip postas, genti negre de umar, de mana si nu numai. Alegerea gentii trebuie raportata la exigentele celei care urmeaza sa o primeasca pe post de cadou. In ceea ce priveste calitatea, aceasta este deja inclusa in pretul achizitiei.

Colectia Vintage readuce frumusetea anilor apusi in prim plan!

Nu putine sunt persoanele care, in ziua de astazi, prefera sa adopte tinute vintage, in detrimentul multimii de alternative moderne. Totodata, aceleasi persoane prefera sa readuca in atentia celorlalti stilul vintage si prin intermediul accesoriilor.

Gentile de la Zevo din Colectia Vintage sunt pentru acele femei care pun accent pe eleganta exprimata prin simplitate, pe tot ce inseamna frumusetea anilor apusi. In aceeasi ordine de idei, gentile in stil vintage din piele naturala sunt extrem de usor de accesorizat – mai ales cele de pe zevo.ro care se prezinta printr-o paleta vasta de culori.

Gentile vintage sunt un cadoul ideal pentru cele ce vor sa isi completeze colectia de genti cu una unica, purtatoare a frumusetilor stilului clasic. Cei interesati de un cadoul perfect pentru femeile din viata lor pot accesa zevo.ro.

Taguri: zevozevo.ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/cadoul-perfect-pentru-femei-colectia-de-genti-piele-naturala-de-la-zevo