Cafea Plus - distribuitor national de sortimente inedite de cafea si aparate de cafea

BUCURESTI - 28 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cei ce pun mai presus de orice gustul incantator al cafelei autentice, Cafea Plus este o recomandare. Distribuitor renumit de cafea, aparate de cafea si ceaiuri Greenfield, Cafea Plus satisface cerintele publicului roman si pune la dispozitie stoc variat de produse, disponibil online sau in sediului fizic din Suceava.

cafeaplus.ro

cafeaplus.ro

Cafeaplus.ro este locul in care iubitorii gustului cafelei autentice isi dau intalnire. Oferta in ceea ce priveste cafea este unu vasta, astfel ca publicul interesat isi poate achizitiona de aici cafea boabe, cafea instant si chiar cafea Ginseng. Din nou este vorba de diversitate si in categoria cu ceaiuri Greenfield, Cafea Plus fiind reprezentant al acestui brand in Romania.

Gustul diminetilor de altadata isi are originea la Cafea Plus!

Nimic nu se compara cu o cafea inalt calitativa, o cafea asa cum se regaseste pe cafeaplus.ro . Potrivit expertilor, nu doar originea si calitatea cafelei au cuvantul in tot acest context, ci si aparatul de cafea folosit. Echipa Cafea Plus se poate ocupa de reglajul rasnitei in functie de tipul de cafea folosit.

In cadrul coffee center-ului din Suceava, personalul Cafea Plus asculta specificatiile clientului: in ce scop foloseste aparatul, cam care ar fi numarul de cafele preparate intr-o zi, dar si despre ce tip de consum este vorba si nu doar atat. In functie de toate aceste specificatii, Cafea Plus se ocupa de reglajul rasnitei.

Mattina Caffe si Tigro Caffe sunt doua dintre marcile de cafea regasite pe cafeaplus.ro in sectiunea cafea boabe. Cei interesati iti pot indrepta atentia si asupra cafelei instant sau a cafelei Ginseng de asemenea.

Ceaiuri Greenfield - savoare si gust puternic aromat!

Cafea Plus ofera in cadrul site-ului oficial si ceaiuri la plic marca Greenfield. Vorbim aici de o multime de tipuri de ceai din plante ce promit sa mentina imunitatea la parametri optimi si sa redefineasca starea de bine.

Cafea Plus este un reprezentant al marcii Greenfield pe piata din Romania. O multime de gusturi autentice promit sa anime anul acesta zilele de toamna - toate se afla la un click distanta.

Mai multe detalii regasesc cei interesati pe cafeaplus.ro, prin contact telefonic la 0754 417 342 (pentru vanzari aparate) si 0744 298 362 (pentru vanzari piese). Coffee center-ul se afla pe strada Strandului, nr.20, Suceava.