Cafea Plus, furnizor pentru pasionatii de cafea - consumabile si aparate profesionale, dar si pentru cele de uz casnic

BUCURESTI - 24 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cafea Plus, cunoscut furnizor pe nisa de cafea si a consumabilelor si aparatelor profesionale pentru prepararea cafelei, pune la dispozitie o gama vasta de solutii. Desi in mare parte solutiile sunt pentru domeniul Horeca, exista optiuni disponibile si pentru uz casnic.

Cafea Plus

Cafea Plus

Aparate de cafea noi sau second hand

Moda aparatelor stradale a facut ca accesul la cafea instant preparata sa fie posibila. Desigur, publicul triaza locurile de acest gen in functie si de varietatea tipurilor de cafea, dar si in functie de calitatea gustului. Pentru a le impaca pe amandoua, cei de la cafeaplus.ro pun la dispozitie o varietate de aparate.

Aparate de cafea noi si second hand sunt parte din oferta acestui furnizor. In completare, serviciile sunt si legate de service asigurat, chiar si post garantie, prin colaborare contracost. Solista, Brio Up si Concerto din lista aparatelor noi, Opera sau Concerto din lista automatelor second hand sunt o parte din variante. O categorie interesanta si cu functii complexe este despre automatele combinate, ce pot servi si sucuri si snacksuri.

Sortimente de cafea

De la placerea gustului de cafea adevarata porneste totul. Pentru ca acum sunt mai multe variante de aparatura care sa prepare instant o varietate de tipuri de cafea, teama este de a nu pierde la capitolul gust. Aici de mare importanta ramane cafeaua, materia prima utilizata. Cafea Plus este consacrat pe aceasta nisa cu doua sortimente de cafea, Tigro si Mattina.

In completare, cei interesati regasesc aici si cafea in cantitati dorite, oricat de mari, pentru a asigura stocul suficient. Regasim aici cafea boabe, ginseng sau instant, lapte si ceaiuri, precum si toata gama de consumabile - zahar, pahare etc.

Comenzi online cu asistenta profesionala la cerere

Aceeasi sursa poate pune la dispozitie si aparate de cafea folosite in scop casnic spre exemplu. Sunt compacte si eficiente. Pentru ca alegerea facuta sa fie intocmai cu asteptarile si necesitatile fiecaruia este de preferat sa fie ceruta consiliere profesionala.

Cei de la Cafea Plus isi arata disponibilitatea in acest sens. Achizitiile de aparate si automate vin insotite si de garantie, perioada in care service-ul este gratuit. Detalii in acest sens regasim in cadrul paginii oficiale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/cafea-plus-furnizor-pentru-pasionatii-de-cafea-consumabile-si-aparate-profesionale-dar-si-pentru-cele-de-uz-casnic