Cafea Plus - promotii curente pentru achizitia de cafea si aparate de cafea

BUCURESTI - 22 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cafea Plus , distribuitor de aparatura profesionala pentru cafea, pune la dispozitia publicului interesat o gama vasta de optiuni. Vorbim despre aparate de cafea, piese de schimb, inclusiv consumabile si bauturi. Furnizorul in cauza poate asigura si service.

Cafea Plus

Cafea Plus

Comenzi avantajoase ce pot beneficia de transport gratuit

Una din ofertele pe care le regasim in cadrul paginii oficiale cafeaplus.ro este cea a transportului gratuit asigurat la comenzi de depasesc valori de 300 de lei. Comenzile online sunt in sine avantajoase si nu mai conditioneaza pe cei interesati sa se deplaseze. Isi pot astfel asigura necesarul de cafea sau consumabile, de ceaiuri si alte produse adiacente.

In ceea ce priveste achizitia cafelei, Cafea Plus pune la dispozitie cantitati oricat de mari. O alta oferta curenta este mentionata la acest capitol: 10+1, la 10 kg de cafea - un kg este oferit gratuit. Iar in lista de produse regasim cafea boabe - Mattina Maestro/Clasic/Barista, Tigro Caffe Andante/Allegro/Vivace -, ginseng sau instant.

Achizitii de aparate de cafea

Cafea Plus propune optiuni avantajoase si in ceea ce priveste achizitia de aparate de cafea profesionale. Este de altfel si o alternativa fata de varianta de a obtine un astfel de aparat in custodie, cu titlu gratuit, insa conditionarea clientului de a achizitiona constant o anumita cantitate de cafea. Sunt excluse asadar preturile ridicate, suprapretul aferent cafelei comercializate si sunt evitate stocuri mari de cafea, cand rulajul nu este unul atat de mare.

Preturile aparatelor de cafea disponibile la Cafea Plus sunt rezonabile si tinand cont de ceea ce implica acestea. Vorbim despre service gratuit, daca inca exista garantie activa si clientul prefera sa aduca aparatul la sediul fizic. Post garantie pot fi de asemenea solicitate serviciile specialistilor, contra cost.

In lista de produse regasim espressoare profesionale de marca Expobar, unele compacte, daca exista si o conditionare din acest punct de vedere. In completare, regasim espressoare de birou, automate noi sau second hand, precum si filtre profesionale.

Contact

Cafea Plus este un coffee center ce ofera servicii complexe. Regasim sediul fizic in Suceava, strada Strandului 20. Detalii sunt prezentate pe larg in cadrul paginii oficiale cafeaplus.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/cafea-plus-promotii-curente-pentru-achizitia-de-cafea-si-aparate-de-cafea