Calatorii confortabile si in deplina siguranta cu Romfour

BUCURESTI - 11 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nevoia de transport in perioada curenta este in continua crestere. De fiecare data cand avem de facut o deplasare, vrem sa avem parte de confort, dar si de siguranta. Intelegand aceste doua aspecte deosebit de importante, compania Romfour pune la dispozitia doritorilor servicii complexe de transport international.

romfour.com

romfour.com

Oricine cunoaste foarte bine faptul ca o calatorie in strainatate cu autocarul prezinta numeroase avantaje. Este vorba in principal despre costurile mai reduse, foarte multi ignorand alte caracteristici in momentul in care aleg compania de transport international cu ajutorul careia se vor deplasa. Reprezentantii Romfour explica insa faptul ca exista mult mai multi factori implicati in luarea unei astfel de decizii. Elementele prezentate in continuare sunt indeplinite cu brio de orice calatorie efectuata cu Romfour.

Siguranta deplina pentru fiecare calatorie. Un transportator international care se respecta si care isi respecta de asemenea si clientii ofera conditii de deplina siguranta pentru fiecare deplasare. Nu poate fi vorba nicicum despre soferi neexperimentati sau despre oboseala excesiva acumulata de acestia. Din acest motiv, cei care aleg Romfour vor avea parte de calatorii sigure, cu soferi experimentati si care respecta tot timpul graficele de odihna.

Confort deplin. Cei care au calatorit deja cu Romfour pot sa confirme faptul ca orice autocar sau microbuz ofera un grad de confort sporit, pentru o calatorie cat mai placuta. Fiecare vehicul ce efectueaza curse catre rute externe este dotat cu scaune confortabile, cu aer conditionat si sistem de incalzire propriu si chiar cu prize incorporate in scaune, pentru ca fiecare pasager sa isi poata incarca telefonul mobil – spre exemplu.

Plecare si sosire la adresa exacta. Pentru a elimina disconfortul deplasarilor suplimentare, compania Romfour isi ajuta clientii oferindu-le curse cu preluare si sosire la destinatii exacte. Pentru orice cursa catre una din cele 17 tari europene se pune la dispozitia calatorilor acest serviciu, cu exceptia curselor catre si dinspre Italia (de la 1 februarie 2017 se va aplica preluarea si sosirea la adresa exacta si pentru aceste rute, conform reprezentantilor Romfour).

Servicii complete de transport international. Cei care aleg Romfour nu mai trebuie sa caute diversi alti transportatori pentru servicii de coletarie, turism sau altele. Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, compania pune la dispozitie atat servicii de transport international de persoane, cat si servicii de coletarie, turism international sau chiar transport auto pe platforma.

Preturi corecte. In alegerea unei companii de transport international cu care se va calatori trebuie luate in considerare si tarifele. In ciuda faptului ca transportul cu autocarul este cea mai ieftina metoda de a calatori, unii transportatori practica preturi exagerate. Pentru orice ruta, clientii Romfour vor beneficia insa de preturi corecte, mai mult decat avantajoase.

Aceste 5 aspecte ar trebui indeplinite de orice companie ce are ca obiect de activitate transportul international de persoane, colete si alte bunuri. Din nefericire, rareori sunt indeplinite toate aceste obiective, insa cei care aleg Romfour au parte intotdeauna de confortul si siguranta deplina la fiecare calatorie. Dotarile moderne, serviciile complete si preturile accesibile sunt avantaje care vin in completarea acestora, in asa fel incat fiecare deplasare sa fie cat mai placuta. Recomandarea este evidenta: indiferent daca urmeaza sa calatoriti in interes propriu sau de serviciu, Romfour este cea mai buna alegere.

Taguri: romfour