Calatorii sigure cu solutiile practice de la Truck Shop Miltech

BUCURESTI - 5 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Siguranta la volan este primordiala, iar acest aspect trebuie constientizat de oricine se afla pe locul soferului. Atat autovehiculele mici, cat si camioanele au nevoie de o dotare corespunzatoare pentru a putea rula in conditii optime pe sosele, fara a reprezenta un risc nici pentru ele insele, nici pentru ceilalti participanti la trafic.

pieseautocamioane.ro

pieseautocamioane.ro

Pentru conducatorii de camioane provocarile se tin lant. In conditiile in care sunt transportatori de marfuri si bunuri diverse, misiunea lor este de a se proteja nu doar pe ei si pe ceilalti din trafic, dar si cele transportate. Multe camioane sunt astazi vulnerabile la furturi din cauza ca nu dispun de sisteme de protectie adecvate, iar masurile de precautie pot fi luate de oricine fara a fi vorba despre investitii foarte costisitoare - cu siguranta nu pe masura daunelor materiale pe care le-ar suferi in caz de furt.

Truch Shop Miltech este un magazin piese auto online care iese in intampinarea celor ce doresc sa elimine orice astfel de neajunsuri cu solutii moderne si sigure de protectie a camioanelor. Descoperiti mai departe care sunt sistemele care ar trebui sa fie nelipsite din dotarea camioanelor, disponibile in magazinul mentionat, pe pieseautocamioane.ro .

Sistemele de protectie a camioanelor, o necesitate in zilele noastre

Despre montarea si exploatarea sistemelor de protectie se regasesc informatii si instructiuni de fiecare data in pachetul oferit de producator. Poate fi vorba depsre sisteme anti-furt pentru usile din laterale ale camioanelor, cele din spate, pentru blocarea usilor cabineti, dar si dispozitive care impiedica accesul la rezervorul de motorina.

Incuietorile suplimentare au devenit o necesitate in contextul in care furtul este o activitate desfasurata oricand si oriunde. Nu incape indoiala ca siguranta cabinei pe timp de noapte, spre exemplu, fie ca soferul alege sa doarma acolo sau intr-o camera de hotel, este indispensabila. Este vorba de acte care trebuie protejate, dar si alte bunuri.

De multe ori nici parcarea camionului intr-o zona care beneficiaza de supraveghere video nu descurajeaza hotii sa dea spargerea. Marfa furata din camion, acte de transport sau chiar ale autovehicului, rezervor golit si lista de ilegalitati savarsite astazi la scara larga poate sa continue.

Cei interesati sunt invitati sa descopere sistemele anti-furt disponibile pe pieseautocamioane.ro, pentru a avea mai multa siguranta si liniste in curse si nu numai.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/calatorii-sigure-cu-solutiile-practice-de-la-truck-shop-miltech