Calatoriile cu masina - gadget-uri pentru masina de ultima generatie

BUCURESTI - 7 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Printre activitatile distractive din weekend sau chiar si din timpul saptamanii se numara si roadtrip-urile. Pentru o excursie de succes este necesar sa fie luate toate lucrurile necesare. Umplerea rezervorului, gustarile trebuie sa fie acompaniate de diverse activitati ce se pot desfasura in masina. Spre exemplu, o muzica buna care invita pasagerii la un joc de karaoke sau vizionarea unui videoclip in diverse locuri unde se stabileste un popas sunt esentiale.

Buz.ro

Buz.ro

Pentru ca era tehnologiei este in ascensiune, atunci un gadget precum un player multimedia este ideal pentru diversele calatorii cu masina. Un astfel de dispozitiv este absolut necesar atat pentru calatorii distractive, cat si pentru cele de afaceri. Modelele variate de pe piata pot crea incertitudini in ceea ce priveste achizitia. Calitatea este pe primul loc in randul numeroaselor cerinte, iar Buz.ro este un punct de interes cand vine vorba despre gadget-uri si accesorii de masina.

Un gadget multifunctional pentru masina?

Pentru ca roadtrip-urile te conduc in locuri total noi, atunci un sistem de navigatie GPS este mai mult decat util. Sistemul functioneaza prin satelit, deci nu vor exista probleme de intrerupere a semnalului la net sau alte incoveniente ce tin de actualizarea hartilor in timp real.

Un player auto este un dispozitiv care pare conceput special pentru roadtrip-uri. Bineinteles, ca multifunctionalitatea acestuia acopera o gama vasta de preferinte. Datorita posibilitatii de a conecta telefonul, muzica preferata este doar la o optiune distanta.

Pe tot parcursul calatoriei, un player multifunctional va asigura un fundal sonor ce se potriveste de minune cu peisajele. Modele diverse de sisteme multimedia de calitate gasesc cei interesati in categoria navigatie atuto de la Buz.ro. Modelul MP5 NAVIGATIE 7010B PLAYER MP3 / MP5 AUTO 7" HD are capacitatea sa livreze un sunet de calitate, iar ecranul tactil HD ofera o experienta vizuala excelenta. In plus sunetul redat este unul clar, nealterat de bruiaje. In plus, functia bluetooth permite efectuarea apelurilor in sistem handsfree, intr-un mod eficient.

Despre acest dispozitiv ce revolutioneaza lumea gadgeturilor auto sunt prezentate informatii detaliate pe pagina web oficiala a e-shop-ului Buz.ro .

Taguri: buz.rowww.buz.ro