Calitatea produselor Belher - extensiile din par natural Remy

BUCURESTI - 7 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Faptul ca doamnele si domnisoarele isi doresc sa arate impecabil cu orice ocazie, nu este un subiect de actualitate. Este cunoscuta atentia pentru frumusete acordata de reprezentantele sexului frumos. De la coafura si pana in varful degetelor, toate artificiile de stil ce identifica outfitul se doresc a fi trendy si calitative.

Belher

Belher

Parul este emblema frumusetii pentru orice femeie. Cand vine vorba despre coafuri, acestea trebuie sa fie la moda si potrivite fiecarei ocazii. Ce se intampla daca podoaba capilara nu permite realizarea coafurii visate? Extensiile de par sunt apreciate de publicul larg in ceea ce priveste redarea unui look de invidiat.

Pentru ca extensiile de par fie o replica perfecta a parului natural, acestea trebuie aplicate corespunzator, iar produsele folosite sa fie profesionale. Un punct de reper ce prezinta interes chiar si pentru vedetele din showbiz-ul romanesc este Belher. Hair stilistii utilizeaza extensii din par natural, uman, Remy. Calitatea este amprentata in fiecare serviciu oferit. Cele interesate pot uita de aspectul inestetic al firelor despicate sau a parului lipsit de volum.

Belher – expertul extensiilor din par natural Remy

Serviciile profesionale de hair styling,  dar si colectiile de par care mai de care mai frumoase, fac parte din cartea de vizita Belher. Este mai mult decat un e-shop de unde se pot achizitiona extensii de par de diferite tipuri. Belher Beauty Bar-urile sunt locatiile ce asigura servicii de coafor si intretinere a parului. Tot in aceasta categorie se incadreaza si montarea/demontarea extensiilor. Pe langa serviciile oferite, expertii ofera sfaturi si recomandari de intretinere a acestora.

Super volum? – tipuri de extensii de la Belher

Alegerea extensiilor de par reprezinta o solutie simpla ce cunoaste succesul chiar si in randul celebritatilor. Pe langa extensiile de par clasice, specialistii Belher revolutioneaza aceasta nisa prin gama inovativa reprezentata de extensiile in nod brazilian. Despre aceasta tehnica se poate spune ca necesita profesionalism pana in cele mai mici detalii.

Ceea ce face diferenta in gama extensiilor de par constitiue mai multe detalii. De la tipul de par utilizat si pana la modul de prindere sunt cunoscute extensiile de par clip-on, tape-on, impletite sau cu cheratina. Fiecare model prezinta un interval specific de timp ce vizeaza rezistenta modului de prindere.

 

*Extensiile de par clip-on

Datorita atasarii facile, acesta este tipul frecvent utilizat de un public variat. Extensiile de par clip-on sunt ideale pentru cele care isi doresc sa adopte coafuri stilish doar la ocazii speciale. Acestea trebuie indepartate mereu in timpul somnului pentru ca ulterior sa fie din nou atasate cand este nevoie.

                *Extensiile de par tape-on

Extensiile de par tape-on sau tape-in sunt potrivite pentru orice tip de par. Efectul este de a dubla volumul si lungimea podoabei capilare. Unul dintre avantaje consta in modul de aplicare. Extensiile de par din aceasta categorie se aplica la rece, fiind nontoxice. Banda adeziva folosita este insesizabila si se ataseaza la 3 mm de scalp.

                *Extensiile de par cu cheratina

La Belher Beauty Bar extensiile de par cu cheratinei sunt realizate cu ajutorul unui compus natural ce are aceeasi componenta ca si firul tau de par. Specialistii Belher ofera sfaturi cu privire la intretinerea corespunzatoare a extensiilor de par cu cheratina. Daca aceste reguli sunt respectate, aceste extensii de par pot sa reziste si pana la 6 luni.

Deoarece expertii Belher sunt orientati spre calitate, acestia utilizeaza par natural Remy in confectionarea extensiilor de par. Calitatea parului natural indian consta in pastrarea aspectului stralucitor natural, cuticulele nefiind alterate. Prin urmare, firele curg in aceeasi directie, de la radacina la varf.

Cele interesate de o aplicare profesionala a extensiilor de par sunt invitate in Beauty Bar-urile Belher de pe Bd. Pache Protopopescu, Nr.6, Bucuresti sau din Shopping City Baneasa la etajul 1, iar catalogul de produse este prezentat detaliat pe https://www.belher.ro/.

Taguri: belherwww.belher.ro