Cardori, brand autohton, seteaza moda in materie de incaltaminte

BUCURESTI - 13 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Din pasiune pentru incaltaminte lucrata cu migala, din pasiune pentru calitate se naste Cardori , o poveste de succes despre care vorbim si in zilele noastre. Acest brand autohton se impune pe nisa incaltaminte din piele naturala. Aduce in prim plan un vibe aparte, design modern, dar si atemporal in acelasi timp si dedica colectiile sale copiilor, publicului feminin, dar si masculin.

cardori.ro incaltaminte din piele naturala

cardori.ro incaltaminte din piele naturala

Incaltaminte in care te simti excelent, de marca Cardori

Incaltamintea joaca un dublu rol, fiind desigur practica si necesara, dar si o completare estetica in look-ul unei persoane. In functie de preferintele vestimentare, de ocazie, de context si multe alte repere, apar tot mai multe exigente despre incaltamintea potrivita. Aceasta se va gasi negresit la CARDORI. Vorbim despre varietate de modele, de tipuri de incaltaminte, de calitate adusa la rang de arta. 

Cardori inseamna ceva mai mult decat perechi de ghete si pantofi pentru o anumita ocazie. Inseamna de  fapt incaltaminte care maguleste orgoliul feminin de a gasi si purta pantofi in care se simt bine si arata pe masura, unice, care scot in evidenta silueta si pasii gratiosi ai purtatoarei.

Cardori inseamna mai mult decat incaltaminte pentru un nou sezon, ci confortul pe care orice barbat si-l doreste. Sa fie chic, modern, sa poata sa tina pasul cu activitatile pe care le are de peste zi, la propriu si figurat, fara sa fie deranjat de calapodul incaltamintei purtate. 

Intr-o combinatie de atuuri, incaltamintea de la Cardori este perfecta pentru orice sezon. Au fost create tipologii diverse de pantofi, ghete si nu numai, specifice pentru exigentele de sezon. Toate acestea au insa un punct comun si anume sunt realizate din piele naturala, sunt rezistente, trainice si sfideaza orice trend caci sunt calitatea mereu la moda. 

Colectii de actualitate

Ca si pana acum, magazinul online cardori.ro a tinut pasul cu modernismul. In atentia publicului sunt modele de incaltaminte atent lucrate si innobilate de detalii ce ii scot din anonimat. Modele speciale si originale, ideale mai ales pentru streetwear, pentru tinutele casual sunt regasite in stoc disponibil in cadrul paginii oficiale. 

 

Contact 

salut@cardori.ro | 0742 406 503

Strada Drumul cu tei, numarul 50, Bivolărie

Taguri: cardori