Castile de la Sono - vei iubi ce auzi

BUCURESTI - 17 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru ca utilizatorul sa resimta mai profund orice nota muzicala, Sono si-a indreptat pasii spre furnizarea boxelor ce pot reproduce atmosfera dintr-o sala de concert direct in timpane. Castile sunt cu atat mai calitative cu cat sunetul pe care-l redau este unul clar, puternic, cu ecou si bas.

sono

sono

Pentru a intelege exact prin ce se recomanda castile de pe sono.ro, se va lua un exemplu concret - Bose QuietComfort 35 Black II .

Aceste casti Bose imita aproape in totalitate vidul absolut - beneficiarul nu va auzi sunetele din jur ce ar putea sa ii distraga atentia. El se poate bucura de calitatea sonora la standarde inalte fara a fi intrerupt de diversi factori.

Caracteristici esentiale

Castile de la Bose functioneaza pe baterii - dupa o incarcare completa, poate fi folosita pana la 20 de ore. Apoi, cu o incarcare rapida de 15 minute, mai pot fi folosita inca 2 ore si jumatate. Nu in ultimul rand, pentru ca beneficiarul sa nu fie nevoit sa se desparta de ele, in intervalul de timp in care ele se incarca, poate asculta muzica folosind cablul inclus.

Raza lor de actiune este de pana la 9 m. Ele pot fi folosite si pentru apeluri - chiar si atunci cand bate vantul calitatea sunetului nu este afectata.

Functia de anulare a zgomotului extern poate fi controlata in totalitate de catre utilizator. Totodata, se dispune de difuzoare de egalizare a volumului pentru performante inedite - claritate si amplitudine optima.

Pentru ca muzica sa nu fie oprita incontinuu pentru a scrie un mesaj sau pentru a raspunde la telefon, castile de la Bose iti permit controlul prin intermediul comenzii vocale. Totodata, banda ce le va fixa pe cap nu este doar moale, ci si eleganta - nu se va resimti ca o presiune chiar si dupa ore indelungate de folosire.

Modelele QuietComfort 35 II au incorporate in functii si asistentul Google. El poate reaminti posesorului sa isi ia hainele de la curatatorie, de exemplu, si il poate indruma spre diferite directii pentru a ajunge la destinatia dorita.

Pachetul complet contine Castile wireless, cablul de incarcare USB, cablul audio si carcasa de transport.

Pentru si mai multe detalii si produse ce depasesc asteptarile in materie de calitate a sunetului, se poate accesa sono.ro .