Cat de important este ca magazinul de unde cumperi aparatul de cafea sa beneficieze si de service?

BUCURESTI - 29 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tuturor ne place cafeaua. Si dorim ca aceasta sa fie de calitate. Insa ce presupune de fapt o cafea calitativa? Sunt doua elemente de care trebuie tinut cont: cafeaua propriu-zisa si aparatul cu ajutorul caruia o preparam.

Cafeaplus.ro

Cafeaplus.ro

Bineinteles, gusturile sunt variate si nu se discuta, fiecare individ in parte avand diverse preferinte in ceea ce priveste aroma cafelei. Oferta pe piata in ceea ce priveste cafeaua este foarte diversificata, avand posibilitatea de a alege din fel si fel de sortimente.

Magazinul online cafeaplus.ro vine in intampinarea iubitorilor de cafea cu o oferta diversificata in ceea ce priveste aparatele de cafea si cafeaua de calitate. De asemenea, pe site-ul oficial al magazinului regasim si alte consumabile (lapte, creamer, ciocolata calda, ceai instant, pahare vending, palete si zahar), dar si piese de schimb pentru aparatele de cafea de diverse marci precum Necta, Zanussi, Delonghi, Expobar si altele.

 

Service reparatii aparate de cafea

Magazinul online cafeaplus.ro pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de aparate de cafea precum: expresoare profesionale si de birou, automate noi marca Solista, Brio Up si Concerto, automate second-hand si filtre profesionale.

Care este avantajul major pe care il avem daca alegem sa achizitionam un aparat de cafea de la cafeaplus.ro? Firma dispune de un service in cadrul caruia se repara eventualele defectiuni ce pot aparea in cazul aparatului.

Orice aparat comercializat de cafeaplus.ro beneficiaza de garantie si service. Si, ceea ce este important este faptul ca nu va trebui sa trimitem aparatul la alte service-uri autorizate prin tara. Transportul prin curier inseamna timp pierdut si posibilitatea ca aparatul sa se intoarca zgariat sau chiar deteriorat.

Indiferent de marca produsului achizitionat din cadrul magazinului mentionat anterior, reparatia se face la service-ul propriu.

Una dintre marcile de aparate de cafea preferate de clientii cafeaplus.ro este Delonghi. Fiind o marca destul de accesibila ca si pret, este de inteles de ce multi opteaza pentru aceasta atunci cand aleg un nou aparat de cafea. Daca mai punem la socoteala ca beneficiaza si de service Delonghi Suceava - motivele sunt intemeiate.

Pentru a descoperi toate produsele comercializate de cafeaplus.ro, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial al magazinului.