Cat de importante sunt cursurile de formare in domeniul manichiurii?

BUCURESTI - 12 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In ziua de azi tot mai multe femei aleg sa urmeze profesia de manichiurista. Motivele sunt lesne de inteles. In primul rand, acest tip de serviciu este la mare cautare. Majoritatea femeilor care nu au indemanarea sau rabdarea necesara de a-si face singure manichiura, aleg sa o faca in cadrul unui salon dedicat. Si acum la drept vorbind, care femeie nu este preocupata sa aiba o manichiura frumoasa, ingrijita si mereu cu alte modele sau culori?

noliashop.ro

noliashop.ro

Pentru a putea profesa in acest domeniu, sunt necesare cursuri de specialitate, finalizate cu diplome acreditate de catre Ministerul Muncii. In primul rand trebuie urmat un curs pentru incepatori in cadrul caruia sunt predate informatiile si tehnicile de baza pe care orice manichiurista trebuie sa le stapaneasca. Ulterior pot fi urmate si alte cursuri de specializare pe anumite tehnici, tendinte etc.

Nolia Academy - pentru un start de succes

Si, pentru ca succesul intr-un anumit domeniu are nevoie si de un start pe masura, o recomandare este Nolia Academy. Cursuri, seminarii, workshop-uri, tutoriale video si foto - toate sunt puse la dispozitia celor dornice sa invete aceasta meserie.

In acest domeniu, constant apar noi si noi tehnici de realizare a manichiurii, tendinte noi ce privesc modelele si forma unghiilor. Se spune ca nu ne ajunge o viata sa invatam, asadar cursurile pentru manichiura pot fi urmate periodic, de fiecare data cand apare nevoia de a invata lucruri noi sau de a imbunatati cunostintele deja acumulate.

In cadrul Nolia Academy, o echipa de traineri si specialisti, avand pregatirea si experienta necesara in domeniu, isi impartaseste toate cunostintele de care cursantele au nevoie pentru a avea succes in aceasta cariera.

In plus, produsele ce sunt folosite in cadrul cursurilor sunt cele comercializate de Nolia Shop - magazinul online unde se regasesc absolut toate produsele necesare realizarii unei manichiuri impecabile. Vorbim de produse de provenienta germana, testate de catre specialistii Nolia inainte de a fi puse la dispozitia clientilor. De la geluri UV, baze si topuri si pana la echipamente profesionale si instrumente - toate sunt prezente in catalogul de produse al Nolia Shop.

Mai multe detalii despre cursurile realizate de catre Nolia Academy, cei interesati regasesc pe site-ul oficial, aici.