Cauti servicii de curierat de calitate? Incearca E-livrat!

BUCURESTI - 22 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Apelezi la o firma de curierat rapid pentru ca doresti promptitudine si siguranta in livrarea coletelor. Iti doresti sa economisesti timp pe care il poti folosi in alte scopuri. E-Livrat, cu sediul in Bucuresti, ofera servicii de curierat, in conditii avantajoase.

e-livrat.ro

e-livrat.ro

E-livrat - curierul ce iti ofera servicii ireprosabile

Trebuie sa recunoastem, din momentul in care ati auzit si mai ales ati intrat in contact cu serviciile oferite de firmele de curierat rapid, ati renuntat la ideea de a sta ore intregi la rand la posta si de a astepta cateva zile bune pana sa ajunga coletul la destinatie.

Pentru ca, in definitiv, despre asta este vorba in principiu atunci cand vorbim de curierat rapid: timp scurt de livrare si ridicarea coletului direct de la destinatar, fara a mai fi necesara deplasarea la sediul firmei ce se ocupa de aceste servicii.

Probabil vi s-a intamplat sa aveti parte de fel si fel de experiente neplacute din cauza serviciilor unor firme de curierat care au tratat colaborarea in mod superficial, fie vorbim aici de colete deteriorare sau chiar pierdute, de intarzieri in livrarea acestora sau pur si simplu de o atitudine necorespunzatoare din partea agentilor ce au ridicat sau ti-au livrat un colet.

Exemplele pot fi multe si, de obicei, atunci cand aveti parte de una din situatiile enumerate mai sus, nu mai apelati si a doua oara la aceeasi firma.

Daca inca nu ati colaborat cu E-livrat, a venit momentul sa o faceti. Aveti parte de servicii de calitate, de agenti amabili si de o exeperienta per ansamblu care va face sa reveniti cu placere de fiecare data cand aveti nevoie.

Flexibilitatea, seriozitatea si dinamismul sunt o parte din aspectele de care aveti parte atunci cand alegeti E-livrat. Serviciile sunt destinate atat persoanelor fizice, cat si juridice, fiind realizate la standarde de top, sigure si de calitate.

Indiferent ca aveti nevoie de un curier pe raza municipiului Bucuresti, in judetul Ilfov sau oriunde pe teritoriul Romaniei, E-livrat ofera posibilitatea de a alege ora si ziua ridicarii si livrari coletelor.

Ca si servicii oferite, puteti opta pentru livrare in aceeasi zi, a doua zi sau curier national in aceeasi zi. Detalii despre fiecare dintre aceste servicii regasim accesand site-ul oficial E-Livrat!