Cauti un loc de cazare in Bucuresti? Afla de ce un apartament in regim hotelier este solutia perfecta pentru tine

BUCURESTI - 12 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Indiferent de motivele pentru care vizitezi capitala, Bucurestiul este un oras foarte dinamic, din care ai ce alege, iar cazarea intr-o garsoniera sau apartament in regim hotelier poate fi solutia perfecta.

www.rocazare.ro

www.rocazare.ro

De ce este un apartament in regim hotelier atat de cautat si care sunt avantajele pe care le ofera fata de alte metode de cazare vom discuta in cele ce urmeaza, dupa ce s-a analizat oferta site-ului rocazare.ro , unul dintre cele mai importante din acest domeniu.

Preturi foarte bune

Atunci cand se discuta despre cazare trebuie sa se tina cont in mare parte si de preturile pe care le prezinta diversele optiuni. In acest sens, o garsoniera sau un apartament in regim hotelier din lista de oferte al site-ului rocazare.ro pleaca de la suma de 30 de euro pe noapte.

E important de stiut faptul ca preturile difera in functie de numarul de camere prezente in acel imobil, precum si de perioada de cazare. De exemplu, persoanele care ajung in Bucuresti pentru o perioada ceva mai lunga si aleg un apartament in regim hotelier vor iesi mult mai ieftin decat cheltuielile pe care le vor avea la alte optiuni de cazare.

Cu cat perioada de sedere este mai lunga, oferta este mai avantajoasa, insa in mai toate situatiile, conditiile oferite sunt mult peste echivalentul financiar al unui hotel, fie el de 3 sau 4 stele.

Se poate imparti apartamentul cu cei dragi

De foarte multe ori, persoanele care calatoresc isi doresc sa ii aiba alaturi de ei pe cei dragi. In multe situatii, insa, acest lucru va presupune un cost suplimentar. Ei bine, acest lucru nu este valabil si in cazul unui apartament in regim hotelier.

Altfel spus, pretul nu difera in functie de numarul de persoane cazate, iar acest lucru ofera posibilitatea celor care aleg aceasta optiune sa imparta nu doar spatiul respectiv, dar si costurile ce tin de cazare.

Conditii depline

Cu siguranta fiecare persoana care alege un loc de cazare isi doreste sa aiba parte de cele mai bune conditii. Din acest punct de vedere, cei care aleg un apartament in regim hotelier au certitudinea ca vor avea la dispozitie mai tot ceea ce au si acasa.

De exemplu, dotarile unui apartament in regim hotelier oferit de rocazare.ro cuprind de la mobilierul foarte elegant si aranjat cu mult bun gust pana la masina de spalat, cuptor cu microunde, frigider, aer conditionat, internet wi-fi, fier si masa de calcat, tacamuri si vesela sau cosmetice hoteliere, menaj saptamanal, paza non-stop si chiar papuci de casa.

Asadar, cei care aleg sa se cazeze intr-un astfel de apartament pentru o perioada mai lunga nu vor simti nici o lipsa.

Cazare in cele mai importante zone din capitala

Nu in ultimul rand, un detaliu foarte important este dat si de zona in care se afla respectivele apartamente in regim hotelier. Ei bine, rocazare.ro pune la dispozitia celor care doresc apartamente si garsoniere in cele mai importante zone din Bucuresti, fiind localizate pe principalele bulevarde.

Cei care doresc sa afle mai multe detalii despre acest tip de cazare sau vor sa vada cele mai noi oferte o pot face folosind urmatoarele date de contact:

+40 768 001 001

+40 721 430 000

office@rocazare.ro

www.rocazare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/cauti-un-loc-de-cazare-in-bucuresti-afla-de-ce-un-apartament-in-regim-hotelier-este-solutia-perfecta-pentru-tine