Cazarea in regim hotelier - la tot mai mare cautare in capitala

BUCURESTI - 28 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un public tot mai vast se orienteaza in prezent spre acele servicii de cazare ce vin la pachet cu avantaje mult mai complexe decat clasicele solutii. Este vorba despre cazarea in apartamente sau garsoniere in regim hotelier. Un segment de piata in plina expansiune in tara noastra, acesta capteaza interesul turistilor, precum si a celor ce calatoresc in capitala din varii motive.

rocazare.ro

rocazare.ro

Rocazare este o agentie specializata in astfel de servicii, care intampina publicul larg cu optiuni dintre cele mai accesibile si interesate privind cazarea in diverse zone ale Bucurestiului. Pe site-ul oficial www.rocazare.ro gasesc cei interesati informatii complete cu privire la lista de varianta privind imobilele disponibile spre inchiriere, dar si detalii vizand termenii si conditiile ce se impun, costuri etc.

La ce se refera cazarea in regim hotelier prin ROcazare?

Este vorba despre cazarea intr-un apartament sau o garsoniera regim hotelier, specific unitatilor hoteliere. Clientii primesc acces la un spatiu imobiliar utilat, complet mobilat, la cheie. Ofera ROcazare cuprind spatii elegante, aerisite, confortabile, personalizate. Spre exemplu, apartamentele prezinta canapele extensibile in living, in caz de nevoie, precum si bucatarii utilate si dotate cu cele necesare pentru adevarate sesiuni culinare.

Desigur ca si celelalte necesitati vizand cazarea sunt acoperite. Intra aici lenjeriile, prosoapele, cele de schimb, dar si dotari de tipul internetului. Confortul deplin este asigurat de aparatele de aer conditionat, de atmosfera moderna a spatiilor, de electrocasnicile din dotare (fier de calcat, masina de spalat, frigider, televizor etc.).

Pe site-ul agentiei gasesc cei interesati informatii exacte privind ora de check-in, respectiv cea de check-out, precum si alte informatii de aceeasi natura.

Avantajele pe care le prezinta acest tip de cazare sunt cele care au reusit sa starneasca si sa capteze atentia unui public tot mai variat. Romani sau straini, calatori sau locuitori ai capitalei, acestia aleg apartamente si garsoniere in regim hotelier, bucurandu-se de conditii excelente de confort si siguranta.

Oaspetii beneficiaza de dispozitia completa a spatiilor pe perioada inchirierii acestora. Au avantajul ca nu mai exista cheltuieli suplimentare intrucat acestea se includ in tariful de cazare. Date fiind aceste beneficii, se orienteaza spre alternativele cazarii in hoteluri mai ales familistii sau cei care calatoresc impreuna cu prietenii pentru ca au mai mult spatiu si costuri mai convenabile.

Avantajoasa este aceasta alternativa si pentru celelalte servicii pe care le include: curatenia si menajul, inlocuirea prosoapelor si a lenjeriilor folosite.

Cei care sunt interesati de o astfel de modalitate de cazare beneficiaza de o prezentare in detaliu a fiecarui spatiu imobiliar disponibil, precum si de imagini reprezentative. Totodata, oaspetii au parte de suport permanent din partea reprezentantilor agentiei, precum si de asistenta necesara pe parcursul colaborarii.

Desigur ca nici nu se pune problema ca ofertele sa nu asigure deplinul confort, precum si securitatea necesara a cazatilor. Modalitatea ideala pentru ca fiecare sa se convinga de aceste avantaje este de a apela personal la serviciile din portofoliul agentiei Rocazare. Pe site gasesc doritorii date complete vizavi de locatiile apartamentelor si garsonierelor disponibile, printre alte informatii utile.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/cazarea-in-regim-hotelier-la-tot-mai-mare-cautare-in-capitala