Ce aspecte NU trebuie omise in alegerea unei genti de mana?

BUCURESTI - 19 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Multe femei navigheaza ore in sir in mediul online in speranta ca vor gasi sursa perfecta pentru a se inspira in alegerea unei genti care sa le satisfaca preferintele. Categoria modelelor de genti de mana este fara doar si poate un must have, indiferent de sezon. Si acest tip de geanta necesita o atentie sporita nu numai din punct de vedere al felului in care se prezinta, dar mai ales al functionalitatii.

annacori.com

Nimeni nu ar putea face o descriere a gentii de mana perfecte. Pe langa faptul ca parerile femeilor sunt subiective in aceasta privinta, uneori detalii precum designul sau materialul folosit pot fi decisive.

ANNA CORI – magazinul ce redefineste conceptul de geanta de mana

Pentru ca ceea ce isi doresc clientele conteaza enorm pentru expertii unuia dintre cele mai apreciate magazine de genti dama piele, dar si de incaltaminte si accesorii din piele naturala de inalta calitate – este vorba despre magazinul ANNA CORI - acestia pun un accent deosebit pe nevoile femeilor. Astfel, atat in magazinele fizice din intreaga tara, cat si pe „rafturile” virtuale ale magazinului online annacori.com este pusa la dispozitia celor ce stiu sa aprecieze calitatea o intreaga colectie de astfel de genti.

Incepand de la cele mai simple si elegante modele de mana si pana la cele mai sofisticate si mai rafinate, orice doamna sau domnisoara descopera printre modelele variate de genti ale acestui magazin solutiile perfecte pentru fiecare ocazie.

Ce NU trebuie omis in alegerea gentii de mana?

Aflam de la expertii ANNA CORI ca perfectiunea gentii este data de o anumita forma, de o dimensiune pe masura fiecarei femei, de o culoare care sa o avantajeze, dar mai ales de croi, imbinari, detalii, material – toate definite de o calitate fara cusur.

O alegere inspirata este cea care bifeaza toate aceste aspecte. Preferintele feminine difera uneori complet la fel cum difera si personalitatile lor. Alegerea accesoriului ideal este deci dictata de gusturile fiecareia.

Tipul evenimentului in cadrul careia va fi purtata

Cunoasterea acestui detaliu conteaza intr-o foarte mare masura. Geanta trebuie sa se asorteze cu o tinuta specifica, pentru a respecta dresscode-ul evenimentului, stabilit de organizatori. Spre exemplu, pentru un eveniment de seara este de preferat un model care sa inlocuiasca cu succes clutch-urile, in acelasi timp incadrandu-se perfect si in tinuta formala adoptata. Modelul mini din piele naturala, simplu sau cu detalii diverse, este o optiune ideala in acest caz, acesta sporind aerul de mister emanat de prezenta feminina ce il poarta.

Alegerea culorii potrivite

Este de interes major alegerea unei genti care sa se armonizeze cu trasaturile cromatice ale parului si ochilor, precum si cu nuanta pielii. De multe ori femeile sunt dispuse sa sacrifice stilul ce le caracterizeaza pentru confort. Aceasta nu trebuie sa se intample atunci cand optiunile sunt atat de numeroase.

In colectia de genti propuse de magazinul ANNA CORI se gasesc genti de mana ideale pentru fiecare ocazie: pentru petrecerile de seara, pentru iesirile in oras, pentru zilele obisnuite de munca sau diverse evenimente festive.

Nimeni nu ar trebui sa renunte la un accesoriu ce reprezinta cheia catre o tinuta completa si eleganta, mai ales cand geanta este cea responsabila de acest lucru. Asadar, cele care doresc sa descopere geanta de mana ideala gasesc raspunsul de care au nevoie pe annacori.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/ce-aspecte-nu-trebuie-omise-in-alegerea-unei-genti-de-mana