Ce avantaje prezinta siluetele plus size – un motiv de a depasi conceptiile despre haine largi si inchise la culoare

BUCURESTI - 16 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De mult timp, siluetele perfecte din revistele de moda si frumusete au definit un standard in ceea ce priveste aspectul exterior. Acest lucru s-a remarcat in stilul de imbracaminte afisat. Cele care au primit in dar de la natura o constitutie corporala de invidiat in perceptia societatii actuale aleg sa isi afiseze atuurile prin tinute mereu la moda, fara a fi oprite de inhibitii.

Vanessaline.ro

Vanessaline.ro

În timp ce societatea dicteaza multe actiuni si aspecte ce se reflecta la un moment dat in viata personala, majoritatea persoanelor cu siluete plus size aleg sa se ascunda in spatele hainelor de marimi mult prea mari si in umbra culorilor inchise. Acest lucru implica si achizitionarea hainelor cat mai rar din cauza groazei de shopping in ceea ce priveste probatul hainelor sau confruntarii cu raspunsul nu avem marimi xxl.

Mediul online poate fi punctul de safe zone, in care inhibitiile sunt lasate in urma, astfel concentrarea sa fie orientata spre modele elegante, la moda si nu neaparat pe marime. Un punct de reper pentru doritoare este magazinul de profil Vanessa Line. Astfel, problema principala nu este daca sunt pe stoc haine plus size, ci mai degraba ce stil este la moda si cum trebuie completate tinutele pentru un aspect impecabil.

Conceptii eronate despre tinutele plus size – sfaturi de stil de la Vanessa Line

Ideile de stil vestimentar pentru persoanele oversize se remarca odata cu amprenta societatii asupra detaliilor considerate inestetice din aceasta categorie. Astfel, stilurile vizate cumuleaza greseli de stil ce duc in extrema rutinei si in acelasi timp care scad stima de sine la fiecare iesire din casa. Greselile frecvente se pot remedia cu articolele vestimentare de pe Vanessaline.ro.

Ideea de a acoperi caracteristicile inestetice prin haine largi este aceea care sta la baza majoritatii persoanelor din aceasta categorie. Un sfat pentru a elimina aceasta parere preconceputa este de a analiza stilul siluetei plus size.

Este cunoscut faptul ca orice tip de silueta are o forma specifica ce o defineste, acestea asemanandu-se cu forma de mar, para, clepsidra.

Pentru a pune in evidenta caracteristicile esentiale ce dau o nota personala, croiul hainelor trebuie sa se plieze pe aceste contururi.

In catalogul Vanessa Line se regasesc rochii marimi mari en gros, ceea ce aduce un bonus oferit garderobei personale cu scopul iesirii din anonimat. Modele de rochii sunt in ton cu moda de actualitate, iar croiul si materialele sunt destintate atragerii privirilor admirative la fiecare iesire in oras, indiferent de activitate.

In ceea ce priveste nuantele, aceste modele se regasesc in ton cu trendul actual, fara sa evidentieze aspectele de care majoritatea se ascund. Cele interesate gasesc model de articole vestimentare diverse ce acopera stiluri si preferinte diverse, incadrate in portofoliul cu haine de dama plus size, pe Vanessaline.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/ce-avantaje-prezinta-siluetele-plus-size-un-motiv-de-a-depasi-conceptiile-despre-haine-largi-si-inchise-la-culoare