Ce calitati recomanda un bun psiholog?
BUCURESTI - 6 septembrie 2018
Comunicat tip Produse / Servicii in Retail
Oricine doreste ca atunci cand apeleaza la serviciile unui psiholog acestea sa fie ireprosabile. Bineinteles ca exista astfel de asteptari atunci cand un pret este platit, insa nu intotdeauna acestea sunt satisfacute asa cum se cuvine. De obicei psihologul este gasit prin intermediul cunostintelor sau in cazul celor ce nu doresc sa dezvaluie faptul ca beneficiaza de astfel de servicii – prin mediul online.
danielivan.ro
Daniel Ivan, psiholog cu experienta pe aceasta nisa de activitate, a inteles nevoia publicului de a beneficia de servicii calitative, de confidentialitate si de ajutor pe masura. Din acest motiv s-a adaptat acestora, oferindu-le exact ceea ce au nevoie – un ajutor de incredere in diverse momente ale vietii.
Deseori acesta a sesizat nevoia publicului de a beneficia de ajutorul unei persoane in care se pot increde, care le transmite o stare buna, benefica, incurajatoare. Multi inca nu stiu dupa ce anume sa se orienteze atunci cand cauta astfel de servicii. In acest sens, ofera recomandari insasi specialistul despre care se gasesc detalii complete pe danielivan.ro. Iata care sunt calitatile ce trebuie sa caracterizeze un bun psiholog, ce il recomanda ca prima alegere.
Empatia
Inainte de toate, cel in cauza trebuie sa simta ca poate sa se deschida in fata specialistului. Trebuie sa vada in acesta mai mult decat un strain, trebuie sa inceapa sa il considere pe acesta un prieten. Empatia se refera la capacitatea psihologului de a se transpune in locul celui cu care discuta, respectiv de a intelege exact locul in care acesta se afla.
Intuitia
Aceasta este de asemenea o calitate pe care psihologul trebuie sa o aiba. In cadrul sedintei psihoterapeutice, este deosebit de important ca acesta sa intuiasca starea partenerului de discutie, sa stie ce transmite acesta prin comportamentul non-verbal, prin pantomimica, mimica, prin modul in care se exprima si prin intonatia sa, priviri, tonul vocii si asa mai departe.
Cel care apeleaza la astfel de servicii trebuie sa devina constient de cauzele prin care trece prin anumite momente, prin anumite stari.
Comunicarea, capacitatea de a asculta
Acestea sunt fara doar si poate calitati ce nu ii pot lipsi unui psiholog bun. Trebuie sa poata socializa suficient cu cel in cauza incat sa il ajute sa ajunga la cauzele problemelor si apoi la solutionarea lor. Exista persoane cu caractere deosebit de dificile, ce cu greu pot sa ajunga la subiecte sensibile, sa le dezbata. Iata ca misiunea psihologului nu este nicidecum una usoara. Trebuie sa existe in orice caz, din partea expertului, dezinvoltura in a intra in contact cu diferite tipuri de oameni.
Moralitatea si sinceritatea
Ca sa poata fi considerat psiholog desavarsit, acesta trebuie sa fie sincer, deschis, moral cu cei cu care intra in contact. Nicidecum acesta nu trebuie sa abordeze tehnici manipulative in meseria lui. Atunci cand il depaseste o problema, eventual poate solicita si sfatul unui alt expert, pentru ca serviciile sa fie cu adevarat folositoare.
Astfel de calitati trebuie sa fie specifice unui bun psiholog, iar expertul in cauza este cu siguranta unul ce se incadreaza in acestea. Pe danielivan.ro gasesc cei interesati servicii de specialitate in acest sens.
-
eAdvertising Departament PR - Vice president PR Department
-
Pentru telefon si e-mail click aici
- EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL
-
Pagina contact: Contact EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL