Ce trebuie sa cunosti despre bicicletele BMX

BUCURESTI - 18 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Spiritul de aventura si pentru adrenalina este greu de stapanit, indiferent ca este vorba de cei mici, adolescenti sau chiar adulti. Dorinta de a aduce un plus de actiune in activitatile cotidiene cu care suntem obisnuiti este un lucru cat se poate de normal si indicat a fi pus in practica.

bicicleta BMX

bicicleta BMX

In spatiul urban, a luat nastere un adevarat fenomen pentru pasionatii de acrobatii. Trick-urile pe bicicleta au devenit foarte populare in randurile tinerilor si nu numai. In acest sens exista parcuri speciale in care iubitorii unor astfel de sporturi, precum si cei care stapanesc foarte bine acrobatiile cu rolele sau skateboard-ul se pot manifesta in voie.

Experientele inedite ce pot fi traite in mediul urban cu bicicleta necesita anumite conditii clare, spre exemplu un model anume de bicicleta care poate fi utilizat in acest sens. Cei familiarizati cu astfel de activitati cunosc faptul ca bicicleta bmx este instrumentul care asigura intregul spectacol.

Ce este bicicleta BMX?

Bicicleta BMX este un model indicat doar celor care au creat o pasiune pentru practicarea diverselor scheme si exercitii mai putin conventionale. Componentele din care este realizat un BMX se definesc prin calitate superioara, rezistenta absoluta, fiabilitate si incredere pentru cel care o va manevra. In mod evident, aceste aspecte impun si anumite costuri mai mari decat o bicicleta clasica.

Rolul lor este de a fi utilizate in circuite unice care prezinta forma unor jumatati de tuburi destinate exclusiv realizarea acrobatiilor tehnice. Intreaga constructie si modalitate de confectionare ajuta intr-o mare masura precizia miscarilor si rezultatelor, oferind o simplitate si usurinta pe parcursul utilizarii sale. Se gaseste in varianta mai mica, atat ca si cadru, cat si in ceea ce priveste dimensiunea rotilor, astfel incat sa poata fi cat mai adecvata sariturilor si trick-urilor ce urmeaza a fi facute. In raport cu alte modele obisnuite de biciclete, este de notat faptul ca un BMX nu necesita mai multe viteze, de aceea toate se vor gasi in varianta uneia singure care se potriveste intocmai in acest mod.

Greutatea acestor modele este una destul de mica, ceea ce impune in mod automat si ca cel care o va manevra sa nu depaseasca o greutate prea mare.

Cele mai multe dintre bicicletele BMX sunt dotate cu un ghiozdan standard care se poate roti destul de mult, ajungand chiar si pana la 270 de grade, iar daca ne raportam la ultimele modele, se gasesc biciclete cu ghiozdan rotativ, care se rotesc in varianta completa de 360 de grade. Ciclistii profesionisti efectueaza cu ajutorul acestora diverse trucuri suplimentare, evidentiindu-si abilitatile.

Sistemul de franare este foarte bine lucrat si este recunoscut ca fiind de maxima eficienta, la fel si toate celelalte functii pe care le detine. Parintii nu trebuie sa se ingrijoreze deoarece, acestea fiind destinate exclusiv unor astfel de activitati, sunt dotate cu mai multe aplicatii de siguranta care nu ar presupun prea mari riscuri.

 

Maryon este un magazin specializat pe aceasta nisa si asigura o gama larga de biciclete, piese si accesorii necesare acestora cu respectarea standardelor calitative si la preturi rentabile. Cei interesati de o bicicleta BMX, precum si de orice alt model, achizitionarea se realizeaza foarte simplu in varianta online.

 

Taguri: biciclete bmxmaryon