Ce varianta de podea tehnica este cea mai potrivita pentru spatiul tau?

BUCURESTI - 24 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Podelele tehnice fac parte din inovatiile apartinand de domeniul constructiilor, care s-au dovedit a fi extrem de eficiente, mai ales in eliberarea spatiilor si organizarea corespunzatoare a acestora. Desi erau utilizate si in trecut, aceste piese moderne sunt folosite in dinamica constructiilor, fiind recomandate de un numar tot mai mare de proiectanti.

http://podele-tehnice.com/ro/

http://podele-tehnice.com/ro/

Domeniile de intrebuintare a acestora sunt multiple, iar BG Contain detine modelul potrivit de podea tehnica pentru orice tip de aplicatie. In cadrul paginii podele-tehnice.com/ro/, aceasta companie promoveaza o diversitate de modele de podele tehnice , caracterizate in primul rand de o calitate deosebita, iar apoi de o rezistenta cat mai indelungata.

Pentru a alege podeaua potrivita insa, este important ca fiecare sa stie pentru ce tip de spatiu este necesara, care sunt nevoile la care trebuie sa raspunda, dar si care este bugetul pe care este dispus sa il investeasca in acest scop.

De ce sunt recomandate podelele tehnice?

Acest element de noutate este ideal pentru eficientizarea unui numar cat mai mare de spatii: hoteluri, centre medicale, birouri, spitale, unitati de invatamant, sali de sport, hale industriale, supermarketuri etc. In cazul fiecareia dintre acestea, exista posiblitatea de a elabora un proiect, care implica utilizarea de pardoseli tehnice suprainalte. Rolul lor este de a oferi fiecarui spatiu o nota personala, dar mai ales flexibilitatea necesara. Tipul traficului, indiferent daca este unul mediu sau intens este irelevant in alegerea podelei potrivite. Asadar, indiferent de acesta, executarea unei pardoseli suprainalte este posibila si nu implica nici un fel de risc.

Datorita rolului important pe care il indeplineste acest tip de materiale, podelele, atat cele oferite pe podele-tehnice.com/ro/, cat si celelalte disponibile pe piata, se bucura de popularitate. Astfel, sunt utilizate intr-o diversitate de domenii, dupa cum am mentionat si la inceput.

Solutia tehnica despre care vorbim ofera mai multe avantaje proprietarilor, iar aspectul estetic ireprosabil final este unul dintre acestea. Trecerile de cabluri, tevile si toate celelalte lucruri care candva stateau in cale sunt ascunse sub aceste podele tehnice, intr-un mod organizat.

De asemenea, inalta functionalitate pe care o ofera acestea reprezinta o trasatura ce nu poate fi omisa. Ori de cate ori sunt necesare interventii ulterioare instalarii podelii, accesul se face intr-un mod facil si simplu. Asadar, cei care se afla in tratative legat de cat de bine este sa investeasca intr-o podea tehnica trebuie sa stie ca oricand este necesar pot interveni fara a distruge nicicum aspectul perfect al acesteia.

Totodata, indiferent daca este vorba despre o interventie minora, ce implica modificarea unei componente din retea, sau despre ceva mai complicat, exista intotdeauna o solutie perfecta de rezolvare a problemei.

Podelele tehnice sunt de mai multe tipuri:

Tip Weiss

Active

Din metal cu ventilatie

Din pal melaminat

Indiferent pentru care dintre acestea optezi, atunci cand se defecteaza panelurile, acestea vor putea fi inlocuite de catre un profesionist, fara a afecta integritatea pardoselii. Astfel, chiar si costurile de intretinere a tututor acestor spatii vor fi mult mai reduse.

Instalarea se efectueaza simplu si rapid si poate fi accesata ori de cate ori este nevoie. Nu exista un timp de repaus pentru a putea calca pe suprafata acesteia, iar intretinerea este la fel de simpla ca si instalarea.

Toti cei care doresc sa scape de cablurile, tevile, instalatiile si celelalte elemente inestetice de care se impiedica zilnic in birou, in hala sau in alte spatii, sunt invitati sa acceseze pagina podele-tehnice.com/ro/ pentru a opta pentru tipul de pardoseala tehnica suprainalta potrivit.