Cele mai bune sfaturi pentru alegerea unor apartamente de inchiriat in Bucuresti

BUCURESTI - 2 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Indiferent de scopul si durata vizitei, optiunile de cazare din capitala Romaniei pot diferit destul de mult. Din acest motiv, cei care isi doresc sa aleaga cele mai bune apartamente de inchiriat in Bucuresti trebuie sa fie atenti la cateva aspecte.

http://www.apartamente-regimhotelier.ro/

http://www.apartamente-regimhotelier.ro/

In continuare vom prezenta care sunt motivele pentru care tot mai multe persoane aleg sa se cazeze in garsoniere sau apartamente in regim hotelier, care sunt cele mai bune optiuni din Bucuresti, precum si cateva ponturi ce-i asigura pe turisti ca fac cea mai buna alegere.

Hotel vs. apartament in regim hotelier

Ce-i drept, persoanele care ajung in Bucuresti, fie pentru o perioada mai indelungata sau chiar si pentru cateva zile, pot fi destul de confuze cu privire la cea mai buna metoda de cazare. Faptul ca sunt foarte multe posibilitati nu inseamna, implicit, ca fiecare dintre acestea este si o alegere buna.

Analizand din perspectiva facilitatilor pe care le ofera, precum si a costurilor, tot mai multi turisti prefera apartamente de inchiriat in Bucuresti, asta in detrimentul hotelurilor. Motivul este unul foarte simplu – in cele mai multe situatii, pretul pentru un apartament in regim hotelier este acelasi sau poate chiar mai bun decat cel oferit pentru o camera dintr-un hotel de 3 sau 4 stele.

De asemenea, persoanele care isi doresc sa stea pentru o perioada ceva mai lunga in capitala au parte de reduceri considerabile. Este cunoscut faptul ca pretul de cazare al unei garsoniere sau al unui apartament in regim hotelier variaza in functie de numarul de zile dorite.

Preturile pentru un astfel de apartament pot varia de la aproximativ 39 de euro pe noapte si pana la aproximativ 59 de euro pe noapte, in functie de numarul de camere, conditii sau durata cazarii.

Facilitatile unui apartament in regim hotelier

Primul lucru ce iese in evidenta este faptul ca se ofera mult mai mult spatiu. Pentru acelasi pret, un hotel nu poate oferi decat o camera de dimensiuni reduse, iar cei care isi doresc sa se cazeze cu o persoana in plus trebuie sa achite o taxa suplimentara.

Pe de alta parte, cei care aleg aceste apartamente de inchiriat in Bucuresti stiu ca pot sa stea in compania celor dragi, pretul fiind unul fix indiferente de numarul de persoane cazate. Acest lucru aduce clare avantaje din punct de vedere financiar, in conditiile in care pretul respectiv poate fi impartit la fiecare persoana cazata.

Din punct de vedere al facilitatilor oferite se remarca cele regasite pe site-ul www.apartamente-regimhotelier.ro, fiind de altfel unul dintre cele mai importante repere pentru cei care isi doresc apartamente de inchiriat in Bucuresti.

In cadrul acestor apartamente, ce apartin de site-ul mai sus mentionat, se pot gasi facilitati precum tv, conexiune la internet, frigider, cuptor cu microunde, tacamuri, vesela, fier si masa de calcat, cosmetice hoteliere, dar si paza 24/24.

Alegerea unor apartamente de inchiriat in Bucuresti in functie de zona

Totodata, cei care isi doresc sa se cazeze in Bucuresti trebuie sa stie faptul ca acesta este un oras foarte mare, iar in functie de interesul pe care il prezinta, trebuie sa aleaga foarte bine zona acestor apartamente.

De exemplu, intelegand foarte bine acest aspect, echipa de la apartamente-regimhotelier.ro prezinta o oferta destul de variata din acest punct de vedere, avand optiuni de cazare in cele mai importante zone din Bucuresti.

Pornind de la Piata Unirii, Piata Alba Iulia, Bdul. Corneliu Coposu si continuand cu Piata Muncii, Calea Calarasi sau Bdul. Decebal, acestea sunt doar cateva din zonele in care persoanele dornice se pot caza. De altfel, toate aceste zone prezinta un interes deosebit de ridicat, atat din punct de vedere al turismului, dar si din punct de vedere al afacerilor.

Cei care isi doresc sa aiba parte de cele mai bune conditii de cazare si de un pret mai mult decat accesibil pot folosi urmatoarele date de contact:

+4 0721 43 00 00

+4 0768 001 001

www.apartamente-regimhotelier.ro