Chirurgia refractiva - din grija pentru ochii tai

BUCURESTI - 16 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Avand in vedere progresul tehnologiei din ziua de astazi, tot mai multe persoane au inceput sa dezvolte diverse afectiuni oculare, datorate orelor intregi petrecute in fata smartphone-ului, a tabletei, a laptopului sau a calculatorului.

Medoptic.ro

Medoptic.ro

Unele dintre cele mai intalnite afectiuni sunt miopia, hipermetropia si astigmatismul. Prima consecinta a acestora este purtarea de ochelari de vedere sau lentile de contact, ce au drept scop corectarea vederii.

Pentru unii, purtarea acestora reprezinta o grija in plus sau chiar un factor de stres avand in vedere faptul ca necesita o anumita atentie folosirea lor. Desigur, exista persoane pentru care ochelarii de vedere sunt un accesoriu fashion.

In cazul in care sunteti puratatori de ochelari de vedere sau de lentile de contact si suferiti de una din cele 3 afectiuni oculare mentionate mai sus, trebuie sa stiti faptul ca acum aveti posibilitatea de a scapa de aceasta grija. Cum? Este foarte simplu! Tehnologia avansata face posibila corectarea vederii cu ajutorul chirurgiei refractive.

Medoptic iti reda vederea cu ajutorul chirurgiei refractive

In cadrul Clinicii Medoptic aveti posibilitatea de a face o operatie cu laser la ochi in urma careia vederea sa va revina la normal si sa nu mai fiti nevoiti sa purtati ochelarii sau lentilele.

In cadrul acestei clinici beneficiati de un tratament laser de ultima generatie, realizat cu ajutorul unui echipament performant: SCHWIND AMARIS 1050RS Limited Edition echipat cu 7D Eyetracking. Echipa de specialisti de la Medoptic s-a pregatit intens in cadrul mai multor sesiuni de training oferite de catre producator pentru a-l putea utiliza astfel incat sa se obtina rezultate optime.

Operatia in sine dureaza doar cateva secunde, in functie de dioptriile ce urmeaza a fi corectate prin aceasta interventie. Dupa pregatirea prealabila, se aplica tratamentul laser, iar la final pacientului i se vor pune lentile de contact terapeutice pentru a fi purtate timp de 7 zile.

In ceea ce priveste rezultatele - corectarea vederii - trebuie mentionat faptul ca acestea apar progresiv: dupa o luna deja se vad imbunatatiri, iar dupa 3 luni vederea este corectata.

Medoptic si-a redeschis portile clinicii tuturor celor ce au nevoie de consultatii de specialitate si chiar de interventii. Asadar, cei interesati, pot afla mai multe informatii direct de pe site-ul oficial sau telefonic.

 

DISCLAIMER: Informatii oferite de personal avizat, dar pentru ca fiecare caz este particular e nevoie de un consult de specialitate pentru a stabili conduita terapeutica. Evitati automedicatia!