Cinnamon Salon popune solutii complete pentru ingrijirea unghiilor

BUCURESTI - 3 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ingrijirea unghiilor presupune un plan constant si programari la salonul de infrumusetare pentru mentinerea unui aspect placut. In timp ce unii considera ca tine doar de culoarea aplicata, trebuie spus ca de fapt manichiura in sensul sau complex presupune o nevoie atat a femeilor, cat si a barbatilor, referindu-se atat la corectarea formei unghiei, cat si la infrumusetarea acesteia.

cinnamonsalon.ro

cinnamonsalon.ro

Salonul Cinnamon se adreseaza publicului interesat cu o gama larga de servicii pe nisa manichiurii. Dupa cum se arata si in cadrul paginii oficiale, cinnamonsalon.ro, cei interesati pot opta pentru servicii ce tin de manichiura sau pedichiura clasica, aplicare de tratament pe unghii, constructie cu gel sau picturi, aplicatii pe unghii pentru femeile mai pretentioase, printre altele.

Manichiura moderna la Cinnamon Salon

Urmarind care sunt trendurile in ceea ce priveste aceasta nisa, in cadrul salonului Cinnamon nu puteau sa lipseasca serviciile moderne. Astfel, printre favorite la acest capitol se numara manichiura cu gel sau manichiura cu oja semipermanenta. Acestea sunt maniere mai avantajoase de a prelungi rezistenta culorii pe unghie.

Manichiura cu oja semipermanenta are marele avantaj de a rezista mai mult, oferind luciu si un aspect deosebit unghiilor. Insa in acest caz solicitanta trebuie sa aiba unghia fara probleme. De altfel solutia sa alternativa va fi legata de constructia unghiei cu gel pentru ca aspectul sa fie perfect. Aici se incadreaza cele care isi doresc unghii mai rezistente, de o anumita forma si lungime, ceea ce natural nu sunt avantajate sa aiba parte.

Nail art

Uneori nu este de ajuns o manichiura si o culoare data unghiilor. Mai complex de atat se poate opta pentru un model anume sau pentru aplicatii pe unghii, ceea ce amplifica efectul de manichiura perfecta. Se stie deja ca unghiile sunt cartea de vizita a fiecaruia, intrucat nu se poate ascunde – gesticulezi, folosesti mainile in miscari naturale si astfel automat acestea sunt parte din aria vizuala; mai ales in randul femeilor se constata o preferinta de a iesi din tipare si a avea o manichiura ce le reprezinta.

Se pot alege strasurile sau aplicatii de acest gen, mai cu seama pentru ca se pare ca acestea sunt in continuare un trend. De partea cealalta, ce e clasic ramane o optiune mereu astfel ca manichiura de tip French este de asemenea parte din lista de servicii din cadrul saloanelor Cinnamon.

In cazul barbatilor manichiura se rezuma la intretinerea unghiei naturale, la o forma anume si la ingrijirea acesteia.

Calitate de marca Cinnamon

Trebuie spus ca in cadrul saloanelor de scortisoara exista mereu o atentie deosebita pentru toti cei care le trec pragul. Se folosesc produse profesionale, calitative, iar mana specialistului este o completare a acestui tablou. In cadrul paginii inscrise pe platforma de socializare Facebook – Cinnamon Beauty Salon – se pot observa optiuni de manichiura care au fost realizate clientelor.

Pentru programari sau alte nelamuriri, cei interesati de rasfat si tratament oferit unghiilor pot alege una din cele doua locatii disponibile: Str. Tunari nr. 6, sector 2 sau Bd. Ferdinand I nr. 116, sector 2. Emailul office@ cinnamonsalon.ro sau numerele de telefon inscrise in cadrul site-ului mentionat sunt disponibile de asemenea.