Clessidra da tonul modei de vara - costume de baie in trend

BUCURESTI - 28 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online Clessidra pune la dispozitia publicului feminin o colectie de costume de baie pentru moda acestei veri. Printre acestea se numara si oferte de preturi.

Costum de baie Clessidra

Costum de baie Clessidra

In ceea ce priveste selectia de costume de baie propusa, este remarcata diversitatea de culori si printuri. Vara inspira pentru astfel de alegeri si se pare ca vara aceasta nimic nu pare sa fie de ordinul simplismului. Ca si pana acum, este pastrat interes pentru materiale de calitate si printuri pe masura, pentru ca aparitiile la plaja sau la piscina sa fie despre prezente marcante, purtatoarele etaland costume de baie viu colorate, in nuante intense.

Tipare diverse, pentru siluete diverse

Dupa preferinte si nevoi, in functie de ce isi doreste fiecare, Clessidra dispune de costume de baie intregi sau in doua piese, cu accesorii potrivite. Intr-o prezentare detaliata, acestea sunt gata sa fie alese dupa o analiza amanuntita. Predomina printurile exotice si culorile deschise la culoare.

Costumul de baie este piesa absolut necesara in ceea ce priveste timpul petrecut la plaja sau piscina. Dar la fel de important este ca purtatoarea sa se simta bine intr-un costum de baie. Chiar daca seturile cu doua piese sunt printre cele mai populare versiuni, vor fi alese dupa considerente complexe pentru ca trebuie sa avantajeze imaginea celei care il poarta.

Versiunile clasice sunt cele cu care nu dati gres, dar in mod cert cu ceva mai multa incredere in aspectul fizic un costum de baie indraznet are efectul scontat, cel de a va scoate din anonimat. Oricare ar fi alegerea, colectia de costume de baie regasita la Clessidra intampina publicul feminin cu optiuni variate. Punctul lor comun ramane calitatea materialelor. La fel ca alte produse din cadrul acestui eshop si de aceasta  data vorbim despre import din Columbia a unor piese de inalta calitate, material ce lasa pielea sa respire si se usuca rapid.

Pentru cele interesate Clessidra pune la dispozitie o varietate de marimi, dar si un ghid pentru o alegere corecta. Pentru asistenta la preluarea comenzilor si consiliere cei de la Clessidra se arata disponibili oricand. Detalii in cadrul paginii oficiale.