Clessidra da tonul modei - noutati vestimentare si nu numai, in selectiile acestui eshop

BUCURESTI - 15 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Clessidra , magazin online de articole vestimentare dedicate femeilor pasionate de fashion, continua sa fie in atentia publicului. Constant, stocurile sunt actualizate pentru ca garderoba de sezon sa fie updatata la trendurile ce se impun.

Clessidra

Clessidra

Noutati

La Clessidra o categorie speciala este dedicata noutatilor, o cale mai scurta pentru doritoare sa descopere cu ce isi pot delecta alegerile vestimentare. Ca si pana acum, sunt selectate articolele vestimentare ce corespund preferintelor de top - materiale de calitate, croiuri moderne, tinute atractive.

Acum in pas cu vara sunt preferate compleurile cu pantaloni scurti si top lejer, cele cu pantalon transparent sau salopetele scurte. Pentru cele mai rebele si nonconformiste continua si trendul tinutelor sport, colanti luciosi scurti si topuri scurte. In schimb, la capitolul tinute mai feminine rochiile sunt alegerea numarul unu. Din sirul de noutati de la Clessidra regasim rochii diafane, scurte, cu umerii goi, roz.

Rochiile petrecute, cu insertii transparente, asimetrice si in culori vii - rosu, albastrul electric - sunt de asemenea parte din categoria de noutati. Asadar, solutii vestimentare pentru orice moment regasim la Clessidra.

Lenjerii modelatoare

Ne duc cu gandul la corsetele chinuitoare. Inseamna insa ca nu ati descoperit ce ofera Clessidra. In selectiile acestui eshop regasim variante potrivite pentru orice sezon - chiar si vara cand temperaturile sunt mai mari. Cu atat mai mult acum cand sunt preferate tinutele mulate si silueta nu este poate cea la care visati, lenjeria modelatoare poate fi un truc de mare ajutor.

In variante pentru toata lumea - subtiri, ce nu se observa sub haine, denumite second skin, cu sistem de inchidere sigur si fix, lenjerie modelatoare ce aplatizeaza zona de abdomen si nu numai este parte din categoria de produse de modelare corporala.

Lenjeria modelatoare poate fi purtata in fiecare zi, cu efectul termic creat putand contribui activ la redefinirea taliei sau poate fi folosita ocazional, la anumite tinute in care purtatoarea simte ca trebuie sa mai imbunatateasca liniile corporale.

Pentru o alegere optima este recomandata atentie la tabelul de marimi si informatiile afisate per produs - unele modele sunt speciale pentru perioada post partum.

Alte noutati si tinute cu print interesant, motive florale, articole vestimentare de sezon regasim in cadrul paginii oficiale.