Colete expediate rapid, sigur si foarte simplu cu E-livrat

BUCURESTI - 20 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nicicand trimiterea plicurilor si a coletelor nu a fost mai simpla, mai sigura si mai rapida! Echipa de la E-livrat o demonstreaza cu fiecare livrare pe care o face fie in Bucuresti, judetul Ilfov sau in oricare alta zona a tarii.

e-livrat.ro

e-livrat.ro

Sa vorbim despre seriozitate, profesionalism si calitate! Toate aceste aspecte le intalnim de fiecare data cand alegem sa colaboram cu E-livrat. Vorbim de o echipa tanara, bine instruita si cu experienta necesara de a livra colete si plicuri in conditii de siguranta, la timp si mereu cu zambetul pe buze.

In cazul serviciilor de curierat rapid, calitatea acestora tine mai mult de personal decat de alte aspecte. Un personal amabil, politicos, care manevreaza cu grija orice colet, fie ca este notat ca fiind fragil sau nu, va face intotdeauna diferenta.

Daca nu ati colaborat pana acum cu E-livrat, a venit momentul sa o faceti!

Nu este nevoie decat de o prima colaborare cu echipa de la E-livrat pentru a va convinge ca nu aveti nevoie de o alta firma care sa va ofere servicii de curierat rapid. Va veti bucura de o experienta pozitiva, pe care veti dori sa o repetati ori de cate ori veti avea nevoie sa trimiteti colete sau plicuri.

Stiati ca aveti posibilitatea de a oferi un feedback direct pe site-ul oficial e-livrat.ro dupa fiecare colaborare? In acest fel, va puteti exprima concluziile in urma experientei avute cu echipa si implicit serviciile oferite. Chiar daca sunt aspecte pozitive sau negative, le puteti nota, acestea fiind necesare echipei pentru a-si putea imbunatati constant serviciile.

In plus, feedback-urile lasate de catre clienti ii ajuta pe cei ce inca nu au colaborat cu E-livrat sa isi faca o parere generala privind o viitoare colaborare. Sunt foarte putine firme din Romania ce ofera un astfel de serviciu, asadar nu ne ramane decat sa profitam de el.

Cum puteti contacta echipa E-livrat?

Cei interesati sa trimita un plic sau un colet prin intermediul E-livrat, pot contacta echipa prin intermediul site-ului oficial e-livrat.ro, prin apel la unul din numerele de telefon 0736.59.00.97 sau 0737.59.00.97, prin mail la office@e-livrat.ro sau se pot prezenta direct la sediul firmei, aflat in Bucuresti, pe strada Teiul Doamnei, Nr. 8B.