Columbofilii gasesc variate produsele pentru porumbei la Radu Duo

BUCURESTI - 12 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In ziua de azi, tot mai multi iubitori de porumbei aleg sa creasca aceste pasari atat de deosebite. Majoritatea celor ce fac acest lucru o fac pentru concursurile destinate porumbeilor. Iar pentru acestia, magazinul online produsecolumbofile.ro pune la dispozitie o gama extrem de variata de tratamente si accesorii.

produsecolumbofile.ro

produsecolumbofile.ro

Desi sunt pasari foarte rezistente, porumbeii necesita ingrijire pentru a putea creste frumos si sanatos. Primul lucru ce ar trebui avut in vedere de catre columbofili este sa le asigure acestora un spatiu foarte curat, uscat, bine aerisit si nu foarte inghesuit.

In al doilea rand, este important ca porumbeilor sa nu li se puna la dispozitie o cantitate mare de hrana, deoarece asta ar insemna o risipa din partea columbofililor si, in plus, nici porumbeilor nu le va face foarte bine.

Magazinul Radu Duo - in ajutorul columbofililor de pretutindeni

Fie ca aleg sa creasca porumbei pentru concursurile destinate acestora, fie pur si simplu pentru ca iubesc aceste pasari si le place sa le aiba aproape, columbofilii trebuie sa acorde o mare importanta ingrijirii corespunzatoare a acestora.

Aici facem referire la planul de vaccinare ce trebuie respectat intocmai pentru a preveni aparitia unor boli specifice porumbeilor, la vitaminele si mineralele ce le dau acestora un boost de energie si vitalitate si le confera un penaj deosebit. Facem referire de asemenea si la medicamentele destinate tratarii anumitor boli pe care porumbeii le pot avea.

In afara de tratamentele la care am facut referire anterior, in cadrul magazinului Radu Duo - cu site-ul oficial produsecolumbofile.ro - columbofilii regasesc si o gama larga de accesorii porumbei. Printre acestea mentionam inelele colorate, hranitoare grit, adapatoare, cuibare de plastic, odihnitoare din plastic, oua din plastic, vana de baie, spaclu, incalzitoare pentru adapatoare si lista poate continua in acest sens.

Mai trebuie precizat si faptul ca toate produsele ce se regasesc in oferta Radu Duo apartin unor producatori de renume pe aceasta nisa, fiind extrem de calitative.

Columbofilii interesati de sanatatea si bunastarea porumbeilor pe care ii cresc pot accesa site-ul produsecolumbofile.ro pentru a descoperi intregul catalog de produse destinate acestora. Comenzile pot fi plasate direct pe site si sunt livrate la adresa dorita prin intermediul unei firme de curierat rapid.