Comenzi.ro dispune de stoc generos de camere de supraveghere pentru publicul interesat

BUCURESTI - 22 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Comenzi.ro isi propune sa fie si in acest an o solutie pentru publicul larg. Aduce in atentia acestuia o gama variata de camere de supraveghere. In cadrul paginii sunt regasite de asemenea si alte produse de interes, de la aparate auditive la tensiometre, alcoolteste, aparate salin, nebulizatoare, statii radio cb printre altele.

comenzi.ro

comenzi.ro

Camerele de supraveghere au devenit un interes absolut si pentru utilizatorii casnici, avand in vedere multitudinea de avantaje ce rezulta din utilizarea acestora.

Camere de supraveghere optime pentru interior sau exterior

Primul mod de selectie a tipului de camera de supraveghere se refera la tipologia acestora in functie de zona de amplasare. COMENZI.RO dispune de solutii pentru toata lumea, sisteme complete durabile in orice conditii. Diversitatea produselor aici inseamna de asemenea si existenta celor wireless, a camerelor IP sau a celor speed dome.

Camerele de supraveghere pentru exterior pot avea functii diferite, rezolutii pe masura, de la 1 Mp la 5 Mp, cu infrarosu, lentila varifocala, tehnologie Turbo HD printre altele. In cazul celor de interior vorbim de optiuni de la Hikvision, PNI sau VEYO, cu rezolutii de pana la 8 Mp (4K), cu sau fara IR, inclusiv variante de tip vizor.

Despre alegerea tipului corect de camera de supraveghere cei interesati trebuie sa se documenteze minutios. Tine de claritatea imaginii, de zona ce trebuie supravegheata, de unghiul avut in vedere, de calitatea imaginilor in conditii de minima sau slaba iluminare si nu numai. In plus, uneori bugetul este cel care dicteaza alegerea finala. Cei de la Comenzi pot oferi insa si asistenta profesionala, gratuita, precum si sprijin tehnic inainte si dupa montaj.

Siguranta casei pe primul loc

Omul modern cauta solutii pe masura pentru siguranta casei sale. Fie ca vorbim despre cei care doresc sa isi ia toate masurile de precautie pentru casa de vacanta, la birou sau la resedinta actuala, camerele de supraveghere sunt absolut necesare. Acestea asigura un nivel optim de siguranta si pot fi completate de sisteme de alarma, in mod ideal. Acestea din urma sunt de asemenea regasite la comenzi.ro.

Contact:

031-0050198 (3 linii)

Taguri: comenzi.ro