Consilierul in dezvoltare personala - cand este eficienta o astfel de colaborare?

BUCURESTI - 25 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Serviciile de consiliere vizavi de procesul dezvoltarii personale sunt tot mai solicitate. Motivul este unul care se subintelege, astfel ca s-a facut resimtita nevoia de dezvoltare a acestui sector de activitate. Apeleaza la acest tip de servicii cei care doresc sa isi imbunatateasca calitatea vietii, in primul rand prin adoptarea unei atitudini pozitive, de impact asupra starii de spirit generale, dar si a sanatatii.

ilinasirbu.ro

ilinasirbu.ro

In intampinarea celor care doresc sa investeasca in astfel de servicii vine Ilina Sirbu, consilier dezvoltare personala, recomandat atat de experienta indelungata in domeniu, cat si de metodele interesante si de efect pe care le are in vedere.

Dezvoltarea personala si importanta acestui proces

Fiecare persoana are nevoi de baza, insa pe langa acestea sunt si cele care vizeaza atingerea unei anumite stime de sine, a multumirii personale vizavi de  de modul in care decurg lucrurile. Unele persoane doresc sa fie ascultate, intelese, apreciate, iar cand acest lucru nu se intampla, efectul este unul ce vizeaza regresul pe toate planurile. Nu este insa atitudinea pe care ar trebui sa o adopte cei care trec prin astfel de esecuri de moment. Din contra, astfel de lectii nu ar trebui decat sa motiveze pe cei in cauza in a avea mai mare incredere in propria persoana.

Pot solicita consiliere in dezvoltarea personala nu doar cei care au nevoie sa se incurajeze personal in atingerea nivelului profesional dorit, de exemplu, dar si cei care deja detin o companie, un business si doresc sa devina mai buni in conducerea acestuia.

Pe scurt, consilierul in dezvoltare personala este aliatul ideal, care va fi alaturi de cei ce au un astfel de obiectiv pana la materializarea lui. Este valabil si in cazul celor care doresc o noua cariera, care doresc sa urmeze un plan ce se intinde pe o anumita perioada de timp si necesita sustinere in acest sens.

Referitor la procesul de dezvoltare personala, acesta ar trebui mai mult privit ca o calatorie, una catre sine. In cadrul acestuia, primul lucru neaparat de indeplinit este constientizarea. Oricine ar trebui sa fie deplin constient de „aventura” in care se avanta, cea care are sa fie portita spre un viitor mai stralucit, dar nu doar pe plan personal, ci pe toate planurile.

Totul tine de sincronizarea optima a trupului, mintii si sufletului, in urmarea acestui proces. Implicarea trebuie sa fie deplina, pentru ca si rezultatele sa fie satisfacatoare. Nu sunt excluse activitatile si diversele experiente din care vor fi trase invataturi, provocarile pe care cel in cauza va trebui sa le onoreze. Este calea optima de dezvoltare a talentelor, de constientizare a valorilor personale, a abilitatilor. Fiecare isi poate imbunatati calitatea vietii, totodata contribuind la transformarea viselor in realitate si la realizarea aspiratiilor, la indeplinirea obiectivelor.

Recomandate serviciile de consiliere in dezvoltarea personala sunt si de specialistul Ilina Sirbu, care sta de altfel la dispozitia celor interesati cu experienta si cunostintele care pot ajuta considerabil acest proces. Cei interesati gasesc mai multe detalii vizavi de acestea pe site-ul oficial www.ilinasirbu.ro.